Gündüz Uykusu

100 görüntüleme
Ç

Çağla K.

20 Ağustos 2025 14:14
2 aylık bebegım çok kısa kısa uyuyor gündüzleri sürekli besık sallıyoruz uyuması için ve emziği sürekli çıkarıp tekrar arıyor veriyoruz tekrar çıkarıyor vermezsek ağlıyor hiç güzel düzenli uyumuyor sizde de böyle mi
A

Ayşenur A.

20 Ağustos 2025 14:36
Tam olarak aynısını. Uykusuzluktan gözleri kıpkırmızı ama uyumuyor
Ç

Çağla K.

20 Ağustos 2025 14:37
Sizin bebegınzde mi iki aylık
Selen B.

Selen B.

20 Ağustos 2025 14:49
3 ay 15 günlük 2.aydan başladık çok direniyo güzdüzleri ve kısa kısaa
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

20 Ağustos 2025 15:06
Ayına göre yeterli uyanıklık süresi verirseniz çok daha düzene girer uykuları. 4 aydan önce bebek ne şekilde uyumak isterse öyle uyutuyoruz mecburen ama eğer desteksiz uykuya yavaş yavaş alıştırabilirseniz gece uykuları da düzene giriyor. Memeyle uykuya geçen bebeklerde sık sık uyanma olur her uyku döngüsünden sonra uyuya kaldığı desteği tekrar ister. Meme uyku bağını kesmek için ben uyutmadan önce değil uyandıktan hemen sonra besliyorum.
Ç

Çağla K.

21 Ağustos 2025 15:22
Ben emzıremıyorum maalesef sütüm az geliyor diye sagımla artırmaya çalıştım sonra da buberona alıstı sımdıde emzırmek osteyınce daha çok ağlıyor bende bıraktım zaten de çalışan biriyim sağım yapıp bıberonla verıyorm emzık kullanıyoruz uykuya gecıste uyumadan önce de sürekli çıkarıp atıyor geri arıyor veriyorum tekrar çıkarıyor bu sekıldeyız 🥹

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir