Gündüz Uyku Sorunu
97 görüntüleme
S
Sinem A.
16 Ağustos 2025 07:46
Merhaba gündüz uykularını nasıl uzatabilirim 6 aylık kızım gündüzleri yarım saatten fazla uyumuyor uykusunu almadığı içinde mızmız 1 saat sonra tekrar uyutmam için ağlamalara başlıyor ne yapmam lazım
E
Ebru Ö.
16 Ağustos 2025 08:35
6 aylık bir bebek 3 uyku yapmalı. Uyutma yönteminize ve uyku hijyeninize dikkat etmeniz lazım

Ayşe C.
16 Ağustos 2025 08:38
Ortam çok sıcak olunca da uyumuyorlar benim oğlum da üstünü açınca uyanıyor mecbur açık uyutuyorum. Odayı da biraz loş yapmayı deneyin
S
Sezin T. ..
16 Ağustos 2025 08:39
Benim oğlumun da İlk 6-9 ay arası gündüz Uykuları kısaydı 20 dk uyuyordu. Ama yaşına girdikten sonra uykuları uzamaya başladı. Rutin çok önemli aslında. Her gün aynı saatte uyutmaya çalışın zamanla rutine alışıyorlar VE uzun uyuyorlar. Tabi ortam şartları da etkili sıcak ve gürültülü bir ortamda uyku kalitesi düşüyor.
S
Sinem A.
16 Ağustos 2025 09:04
Ortam sıcaklığı normal klimayla serin tutuyorum o uyuyunca evde çıt çıkmıyor zaten hemen uyanıyor o yüzden çok sessiz oluyorum ayağımda sallıyorum öyle uyuyo bu aralar buna alıştı daha öncesinde kendisi uyuyordu yanına uzandığımda hemen hemen hergün aynı saatlerde uyuyor ama yarım saat sonra kurulmuş alarm gibi direk gözler açılıyor aşırı uykusu gelmiş olsada hep aynı