Gündüz Hiç Uyumuyor

72 görüntüleme
Ü

Ümran ..

6 Kasım 2025 16:57
72 günlük bebeğim gündüz neredeyse hiç uyumuyor uyusa bile 1-2 defa ve 15-20 dk uyuyor normal mi bu durum? ne yapabilirim aynı durumu yaşayan var mı
Fediye N.

Fediye N.

6 Kasım 2025 17:12
Benim bebeğim de 50 günlük aynı durumu yaşıyoruz şu an, akşam da artık yorgunluktan mama içerken uyuyor gündüz asla 1saat aralıksız uyumuyor ve bu çok yorucu :(
A

Ayşegül Ü.

6 Kasım 2025 17:17
Huzursuz mu peki? Ikınma, mızıldanma var mı? Gaz olabilir, uykuya geçerken destek istiyor olabilir, emzik olabilir veya atak dönemi olabilir, o dönem baya aktif oluyorlar
Ü

Ümran ..

6 Kasım 2025 17:39
Hayır huzursuz değil.çokta uykusu var gözler bile kızarıyor bazen ama uyumuyor asla.atak haftası olduğunu da düşünmüyorum günümüz sakin geçiyor ama uyumuyor
M

Melisa O.

6 Kasım 2025 17:49
Benim bebeğimde aynı o yüzden gündüz memede uyutuyorum ancak öyle uyuyor bir müddet gündüz kucakta uyutmayı düşünüyorum demek ki buna ihtiyacı var
Ü

Ümran ..

6 Kasım 2025 17:50
Evet memede uyuyor en fazla 10 dk uyuyor ama ona da uyumak denilirse tabi çünkü tam dalmıyor uykuya sanki sadece gözlerini kapatıyormuş gibi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir