Gündüz Derin Uykuya Dalamamak.

133 görüntüleme
H

Hümeyra T.

21 Ekim 2025 13:21
Bebeğim 4.ayını tamamlayacak ama hala gündüz uykuları çok kısa sürüyor (20-25)nadiren 45 dakika sürüyor. Uykusunu uzatmak ve gündüz 3,5-5saatlik uykusunu alması için ayağımda sallıyorum.. uyandıkça uykuya döndürüyorjm
N

Neslihan T. Ş.

21 Ekim 2025 13:38
Benim kızımda 11 haftalık aynı şekilde çok kısa uykular yapıyor koyduğum an uyanıyor ben 2 3 gündür derin uykuya (45-60dakika) geçmeye başladı müzik açıyorum aynı müzik olmasına dikkat ediyorum daha sonra yarı uykuluyken yatırıyorum ve elimi de göğsüne koyuyorum işe yarıyor. Bu arada oda 19:00 a kadar oldukça aydınlık tutuyorum ki gündüz gece farkını anlasın bence sende karanlık yapma sana zorluk çıkar sonra
H

Hümeyra T.

21 Ekim 2025 17:30
Ya 45 dakika tek başına uyusa razıyım beyaz gürültüyle uyutuyorum ama destekli uyuyor sallıyorum beşiğe geçince gözü açılıyor
H

Hümeyra T.

21 Ekim 2025 17:31
Başını göğsünü tutuyorum ama bana mısın demiyor😬
N

Neslihan T. Ş.

21 Ekim 2025 18:12
Evet bazen çok kucakçı oluyorlar ben bu şekilde aşmaya çalışıyorum ama bugün yine kucakta uyumak istedi kucakta uyudu koyunca mızmızlandı burun üstü iki kaş arası ve yanağı ile oynayınca gidiyor bizimki o şekilde uyuttum beşiğinde
H

Hümeyra T.

21 Ekim 2025 18:16
Deneyeceğim çok teşekkür ederim
M

Merve Ç. ..

21 Ekim 2025 19:48
Bizde şuan 14. Haftadayiz ve gündüzleri1 buçuk 2 saat uyanık sonrasında uyuttugumda en fazla yarım saat uyuyor 1 dk bile fazla uyumuyor bende neden diyorum hergun 🤔

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir