Günde 3 Defa Kaka
120 görüntüleme
G
Gülşen A.
8 Aralık 2025 06:54
3 aylık bebeğim normalde günde 1 defa kakasını yapıyordu rota virüs aşısını olduğundan beri 3 defa gürültülü kaka yapıyor bir türlü düzelmedi 8 gün oldu süt alerjiside var ona uygun mama yiyor alerji kaynaklı değil o yüzden aşıdan sonra böyle olup düzelen var mı bebeği ben her gün düzelecek diyorum yine yapıyor yoksa normali bu mu oldu acaba çişli bez sayısı da normal
G
Gülşen A.
8 Aralık 2025 06:55
Hatta düzelmeyince özel hastanede kaka tahlili verdik hepsi normal çıktı normali bu olursa kilo alımı falan iyi olur mu acaba zaten geçen ay 400gr azalmıştı
S
Sevda D.
8 Aralık 2025 07:57
Merhaba benim de rotavirüs aşısından sonra bebeğimin kakası sulu olmaya başladı ve günde üç defa yapıyor benimde günde bir defa yapardı ve kakası hem korkulu hem de sulu olmaya başladıve bir ay olacak neredeyse geçmedi doktora gittim peribiyotik verdi daha yeni gittim kullanmaya başlayacağım aşıdan sonra resmen bağırsak hareketleri değişti bende en kötü kaka testi vereceğim çünkü aşıdan sonra kakada kan da oldu doktor hatta ikinci dozu düşüneceğiz dedi ben de çözüm bulamadım doktor doktor geziyorum cuma da gideceğim bende kaka testi vermek istiyorum alerji mi nedir diye siz de başka çözüm bulursanız söyleyim bana inşallah peribiyotik iyi gelir
G
Gülşen A.
8 Aralık 2025 07:58
Bende öyle probiyotik kullanıyordum zaten bende kan yok ama sulu yapıyor düzelmedi
G
Gülşen A.
8 Aralık 2025 07:59
Peki bu süreçte kilo alımı iyi miydi
S
Sevda D.
8 Aralık 2025 08:01
Ay nasıl düzelecek bilmiyorum üç doktor gezdim kilo alımını da etkiliyor gibi geliyor bana tekrardan başka doktorlara da gideceğim çözüm buluruz inşallah
S
Sevda D.
8 Aralık 2025 08:03
Kilo alımı az benimkinin doktor böyle olursa mamaya başlayacağız dedi alt sınırda etkiledi diye düşünüyorum
S
Sevda D.
8 Aralık 2025 08:09
Bu arada peribiyotik hangi marka kullanıyorsunuz ben iki ayrı doktora gittim ikisi de farklı marka peribiyotik verdi
G
Gülşen A.
8 Aralık 2025 08:12
symbıosys bıfıdrop kullanıyorum
G
Gülşen A.
8 Aralık 2025 08:53
Kilo alımı iyise belkide bu şekilde olacak artık diye düşünüyorum