Günde 1 Yumurta

118 görüntüleme
H

Handan G. Ö.

17 Ekim 2025 06:12
Bebeğim 8 aylık. Doktorumuz günde 1 yumurta yemeli dedi. Sabah yemiyorsa aksam ver çorbasına filan kat dedi. Her gün çorba yapamam yani her gün bir tane yiyemiyor içime dert oldu. 1 veya 1.5 çay bardağı corba demişti o kadar da içmiyor zaten.
H

Hira N.

17 Ekim 2025 06:53
Bebeğimde 8 aylık yoğun ek gıda reddi yaşıyoruz şuanda. Bende çok bir şey yediremiyorum sabırla düzelmesini bekliyorum
M

Melek A.

17 Ekim 2025 07:02
Sağlığıyla ilgili Bi problem yoksahenüz tadım aşamasındasınız. Doktorunuz sizi neden bu kadar germiş anlayamadım.
H

Handan G. Ö.

17 Ekim 2025 07:41
En baştan böyleydi zaten ben de hiç zorlamamistim yediği kadar yesin diye.
Evet biraz gerildim 1 yumurta yemesini bekleriz diyince açıkçası fazla da geldi ama bilmiyorum tabi
M

Melek A.

17 Ekim 2025 15:41
Benim oğlum 27 aylık her sabah yumurta yer ama daha yarım yumurtayı geçemedi. Ki çok iştahlıdır
H

Handan G. Ö.

17 Ekim 2025 17:59
Maşallah şifa olsun bebişinize inşallah :))
M

Melek A.

17 Ekim 2025 18:26
Teşekkür ederim darısı başınıza😃 yani 1 yumurta için sizin bebeğiniz daha çok küçük onu söylemek istedim.
H

Handan G. Ö.

17 Ekim 2025 18:32
Evet evet anladım ve normal olduğumuzu düşündüğüm için de rahatladım. Yani zorlamayacam çeyrekse çeyrek yarimsa yarım:)
Fatma A.

Fatma A.

Uzman Diyetisyen

18 Ekim 2025 09:27
Merhaba; yumurta da artık çeşitlendirmeye gidip seveceği bir tat bulabileceği dönemdesiniz. Pırasalı yumurta, soğanlı yumurta, peynirli yumurta gibi çeşitlendirebilirsiniz🌻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir