Gün İçinde Neler Yapıyorsunuz?
198 görüntüleme
B
Beyza N. K.
19 Eylül 2025 14:36
Merhaba arkadaşlar oğlum tam 2.5 yaşında yazın park bahçe vs bir şekilde vakit geçiriyoruz fakat hava soğuyor kısın koca gün ne yapacağımı bilemiyorım oyuncaklardan kurduğumuz oyunlardan sıkılıyor siz neler yapıyorsunuz önerileriniz nedir?
P
Pelin D.
8 Ekim 2025 19:23
Benim de kızım 14 aylik ve artik tek uykuya geçtik. Havalar da soğuyunca sizinle aynı şeyleri yaşamaya başladık.
Biraz masraflı oluyor ama ben bu dönemde evime yakın oyun grupları buldum ve haftada 2 gün oraya götürmeye başladım. Bazen de oturma alanı geniş ve müsait olan kahvecilere ya da kafelere götürüyorum, ben bir Türk kahvesi içiyorum ve kızıma da ara öğününü yediriyorum. En azından 1 - 1.5 saat vakit geçmiş oluyor.
Biraz masraflı oluyor ama ben bu dönemde evime yakın oyun grupları buldum ve haftada 2 gün oraya götürmeye başladım. Bazen de oturma alanı geniş ve müsait olan kahvecilere ya da kafelere götürüyorum, ben bir Türk kahvesi içiyorum ve kızıma da ara öğününü yediriyorum. En azından 1 - 1.5 saat vakit geçmiş oluyor.
N
Nihal Y.
10 Ekim 2025 10:05
Yağmur kar yağmadığı sürece normalden bir kat fazla giydirip dışarı çıkarıyorum. Saray gibi bir evim olmadığı için 16 aylık bebeğim enerjisini atamıyor. O yüzden günde 1,5-2 saat muhakkak dışardayız