Grip Aşısı Yaptıranlar

79 görüntüleme
S

Seda B.

6 Ekim 2025 17:08
Merhaba sevgili anneler,
Bebeğim 6 aylık grip aşısı yaptırıp yaptırmamak arasında kararsız kaldım. Bende bu zamana kadarhiç grip aşısı olmadım. 6 aylık bebeğine yaptıran var mı? Yaptırdıysanız sonrasında neler yaşadınız?
Y

Yasemin K.

6 Ekim 2025 18:13
Yaptırdım ben daha üç dört gün oluyor. 6aylık bebeğim. Herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Üstelik 6 aylık aşılarıyla aynı gün yaptırdık.diğer bebeğime de yaptırmıştım geçen sene ve çok faydasını gördük. Herkes aylarca öksürüğe çeviren gripler olurken bizimki sadece burun akıntısı ile ilerlemişti
Yasmina Y. Ö.

Yasmina Y. Ö.

İç Mimar

6 Ekim 2025 18:22
Ben geçtiğimiz perşembe yaptırdım. Bebeğimde hafif grip gibi bende de baya yoğun bir grip gibi yan etki yaptı. Doktora sorduğumda bağışıklığımın düştüğünü o yüzden yan etkileri yoğun yaşadığımı söyledi. Ama yine olsa yine yaptırırım. Kontrolsüz bir şekilde ateşli ağır bir grip yaşayacağımıza kontrollü bir şekilde aşının yan etkisini yaşamayı tercih ederim. Eşim ve oğlumla ilgilendiği için annemde oldu. Onlarda hiç bir yan etki olmadı. Bence yaptırmalısınız ama yaptırmadan önce mutlaka bağışıklığınızı destekleyin. Ben geçen kış da yaptırmıştım hamilelikte ateşli hastalıklar riskli diye, hiç hasta olmadan geçirdim bütün kışı.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir