Grip Aşısı Yan Etkileri

71 görüntüleme
Yasmina Y. Ö.

Yasmina Y. Ö.

İç Mimar

3 Ekim 2025 19:10
Bebeğim ve biz grip aşısı olduk. Bebeğim şu an grip gibi, burnu akıyor, hapşırma ve huzursuzluk var. Ben hamileyken de yaptırmıştım hiçbir şey olmamıştı. Ama şimdi bende baya hasta gibiyim. Bu yan etkiler ne kadar sürüyor? Siz bu süreçte neler yaptınız? Bebeğim çok huzursuz, calpol verdim, burnunu aspire ediyorum ama yine de uyuyamıyor.
D

Duygu Ç.

6 Ekim 2025 07:51
Cuma günü grip aşısı ilk defa oldum cumartesi resmen covid gibi hasta oldum. İshal kusmada eklenince acillil oldum oğluma (2,5) yaş bu hafta yaptıracaktım ama yaptırmak ya da yaptırmamak arasında kararsızım :(
Yasmina Y. Ö.

Yasmina Y. Ö.

İç Mimar

6 Ekim 2025 07:55
Ben oğluma da yaptırdım. Bir kaç gün burun akıntısı, hırıltısı vardı. Su an hafif sesi çatallanıyor. İyi ama Ben baya fena grip oldum dün. Bende doktorumuzun dönmesini bekliyorum. Belki de aşı yaptırdığımızda zaten hastaydık. Belki sizde öyleymişsinizdir.
Yasmina Y. Ö.

Yasmina Y. Ö.

İç Mimar

6 Ekim 2025 09:02
Şimdi doktorumuzla konuştum, sizin de bilginiz olsun. Grip aşısının yan etkisiymiş ve emzirdiğimiz için bağışıklığımız düşebiliyormuş. Bu yüzden daha yoğun yaşıyormuşuz yan etkileri. Birden fazla kez ağır grip geçirmektense bir kez geçirmeyi tercih ederim ben şahsen. Oğlumun çok aman aman bir şeyi yok çünkü. Bence sizde her şeye rağmen yaptırın. Belirtileri daha hafif yaşıyorlar çünkü

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir