Gözde Sarı Akıntı ve Çapaklanma

88 görüntüleme
E

Ezgi Ç. V.

14 Eylül 2025 14:53
Merhaba, 54 günlük bebeğim sol gözünde sarı akıntı ve çapaklanma var. Daha önce de gözünde kirpik vardı ınu çıkarmak için hafif çapaklandı kirpiği attı ve bitti. Bugün öğlen bir uyandı gözü çapaklanmıştı. Sarı bir akıntı var ve çapaklanıyor sürekli.
Ilık içme suyu ve pamukla silip çapakları iltihabı alıyorum ama tekrar oluyor.
Süt damlatmalı mıyım? Endişelenecek bir şey var mıdır? Kendiliğinden düzelir diyorlar
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

14 Eylül 2025 14:58
Merhaba göz yaşı kanalı tıkanıklığı açısından bir doktora gösterebilirsiniz
S

Sibel O. A.

14 Eylül 2025 15:57
Marhaba, 4 aylık kızım var. 2 hafta önce boğaz enfeksiyonu olmuştu, ilk başta sizin dediğiniz ilk gün gözünde çapaklanma olmuştu ertesi gün de hastalığı artmıştı. Göz için göz damlası vermişti .
N

Nezahat A.

14 Eylül 2025 16:55
Benim kızımdada aynı sorun oldu temiz bir pamuğa anne sütü damlatarak göz kanalına masaj yaptım geçti endilenecek bişey yok aslında ama doktorunuzla görüşün
T

T.e

15 Eylül 2025 19:36
benim bebeğiminde yenidoğan döneminde gözünde çapaklanmalar oldu doktor damla verdi fakat geçmedi sonra göz kanallarına masaj yaptım çok şükür geçti
M

Melike A.

18 Eylül 2025 16:54
Göz kanalına masaj yapıp tto göz mendili kullanabilirsiniz bizim doktorumuz önermişti bir aylıkken kullandık ve 3-4 günde tamamen kesildi.
E

Ezgi Ç. V.

18 Eylül 2025 18:15
Cevaplar için teşekkürler

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir