Gözde Kayma

73 görüntüleme
A

Ayşe Ş. ..

8 Kasım 2025 17:54
Merhaba. 6 aylık erkek bebek. Gaz dışında herhangi sorunumuz olmadı şimdiye kadar. 4 ay kontrollerinde gözlerinde kayma olduğu için şaşılık devam ediyor 6 aylık olunca bir göz doktoru gidin demişti doktorumuz. 6 ay kontrollerine gideceğiz gözlerinde hala aynı durum devam ediyor. Yaşayan varmı merak ettim. Sorun çıkarmı acaba
Ç

Çağla K.

8 Kasım 2025 18:22
3 aylık olduğunda göz doktoruna kontrol yaptırmadınız mı.? Bir sıkıntı ya da takip gerekli diye göz doktoru bilgilendirme yapıyor normalde.
Y

Yeliz C.

8 Kasım 2025 19:10
Merhaba öncelikle içgüdünüze güvenin mutlaka göz doktoruna götürün. Benim kızımdada vardı ben farkediyordum doktorlar birşey yok dedi fakat kızım 1.5 yaşına gelince aşırı şekilde farkedildi. 3 be 5 yaşında ameliyat oldu şuan gayet iyi
Y

Yeliz C.

8 Kasım 2025 19:11
Erken dönemde muayene esnasında bebekler durmadıkları için farkedilmesi zor oluyor
A

Ayşe Ş. ..

8 Kasım 2025 19:38
Çağla hanım 4 ay kontrollerinde fark edildi ama 6. Ayında göz doktoruna gidin dedi.
A

Ayşe Ş. ..

8 Kasım 2025 19:39
Yeliz Hanım sağ gözü normal dururken sol gözü kayıyor, farklı hareket ediyor gibi
Y

Yeliz C.

10 Kasım 2025 09:18
Bizimkisi dışa doğruydu anneler farkeder .göz doktoruna gidin hatta kendiniz fotoğraf ve video çekerseniz çok daha iyi olur . İstanbul’da doktor tavsiye edebilirm
A

Ayşe Ş. ..

10 Kasım 2025 12:08
Teşekkür ederim Yeliz Hanım Antalyadayiz. Haftaya gideceğiz. Video ve fotoğraf iyi fikir 🙏

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir