Gözde Çapaklanma

80 görüntüleme
Ç

Çağla K.

21 Ağustos 2025 15:32
2 aylık erkek bebek doğduğundan beri gözünde çapaklanma var doktor netleş diye ılac verdi kullandık gitti sonra bırakınca tekrar başladı tekrar doktora götürdük göz kanallarında enfeksiyon atmak ıcın zar olduğunu söyledi onun açılması ıcın burnuna masaj yapılması gerekıyor dedi yapıyoruz genta dıye başka doktor ilaç yazdı onu da kullanıyoruz ama damlatmayınca tekrar oluyor sizde oldu mu gecıcı bir şey mi yoksa göz doktoruna tekrar götürmeli miyim ? Temizliyorum göz cevresını diğer gün olmuyor ertesi gün tekrar oluyor ? Sadece sol gözü öyle
Nurhak B.

Nurhak B.

21 Ağustos 2025 16:49
(4 aylık erkek bebek )Benim bebeğimde de aynı sorun var bir ayı geçkindir geçmiyor çapağı sağ gözündeki damlayla geçti ama sol gözü geçmedi
Ç

Çağla K.

21 Ağustos 2025 16:51
Hangı damlayı kullandınız sıze nedenını ne dediler
H

Hilal

22 Ağustos 2025 10:34
Benim bebeğim de doğduğundan beri aynı şekilde gözleri akıyor, 2 kere damla kullandım ilacı bıraktıktan sonra tekrar akmaya başlıyor, 1 gözü kendiliğinden düzeldi, diğeri de ara ara akıyor bazen yoğun bazen az şekilde, doktor gözyaşı kanalları tıkalı olabilir dedi bazı bebeklerde oluyormuş, şimdi 6 aylık oldu kontrolde tekrar sorucam bişey yapmaya gerek var mı diye
Merve K.

Merve K.

22 Ağustos 2025 14:58
Bizde olduk doktorum ilk kalktığı zaman çay sürmemi önerdi sonra ılık su ile güzelce yıkayıp bir süre sonra damla damlattık
Nurhak B.

Nurhak B.

22 Ağustos 2025 15:53
Önce tobrased diye ilaç kullandım sağdaki geçti soldaki kaldı. Sonra göz doktoruna gittik oda netira verdi o hiç etki etmedi Çağla hanım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir