Göz Yaşı Kanalı Tıkanıklığı

65 görüntüleme
B

Buse T. ..

2 Eylül 2025 05:55
Merhaba bebeğim 3 aylık doğduğu günden itibaren gözünde yoğun çapaklanma kapanma durumu var masaj ve steril temızleme yapıyorum hala geçmedi bazen çok yoğunlaşıyor bu durumu yaşayan var mı ne zaman geçiyor (doktorumuz göz yaşı kanalı tıkalı dedi)
F

Fatma S. ..

2 Eylül 2025 06:37
Merhaba 1 yaşa kadar masaj yapılıyor geçmezse 1 yaşından sonra açıyorlar. Masajı nasıl yapıyorsunuz? Biz de 3 ay kadar uğraştık böyle sonra göz doktorunun tarif ettiği gibi yapınca geçti.bir elinizle başını tutun diğer elinizin işaret parmağıyla göz pınarının oraya bastırın aşağı doğru çekin. Günde 4 defa 10 kere yani toplam 40 kere olacak şekilde yapın.ağlaması normal siz bastırıp yapmaya devam edin.
B

Buse T. ..

2 Eylül 2025 06:42
Çok teşekkür ederim evet dediğiniz gibi söylemıştı doktor bende öyle yapıyorum ama o kadar sık yapamıyorum çok ağladığı için her gün 2-3 defa. Belki 15-20 kere daha D anıartırmam lazım
Ö

Öznur Ç.

2 Eylül 2025 06:50
Bana da 1 yaşa kadar masaj sonra geçmezse açılması için tedavi yapılıyor demişti doktorum ama anlattığı gibi sürekli mesaj yapmıştım emiyorsa anne sütü de iyi geliyor çapak için
B

Buse T. ..

2 Eylül 2025 07:19
Peki sizin geçmiş miydi yoksa operasyon mu olmak zorunda kaldınız ve ne zaman geçmişti
H

Hatice G. ..

2 Eylül 2025 07:27
Bizde aynı durumdaydık yeşil iltahaplar akıyordu .göz pınarına emzirirken masaj yapıyordum çok bastırmadan çokda hafif olmayacak şekilde ayriyeten damla ve krem eşliğinde geçti
B

Buse T. ..

2 Eylül 2025 07:40
Sizin kacıncı ayda gectı peki

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir