Göz Kanalı Tıkanıklığı

55 görüntüleme
Ö

Özlem Ç. D.

9 Ocak 2026 17:58
Merhaba hocam, Helen Nil kızım şuan 4 ay 1 haftalık doğduğundan beri gözü akıyordu masaj yapıyordukancak 1 hadtadır göz kenarları yoğun şekildesilmeye bağlı tahriş oldu ve gözğ 10 dakikada bir neredeyse sarı renkte kocaman çapaklar üretiyor doktorumuz yalnızca masaj yapabilirsiniz dedi ama görüntüsü çok üzücü ne yapabilirim ?
E

Emine

9 Ocak 2026 18:29
Serum fizyolojik damlatarak masaj yapmayı denediniz mi bazı durumlarda antibiyotikli damla kullanılıyor 1 yaşından sonra düzelmezse ameliyat gerekebiliyor başka bi doktor görüşü almanızı tavsiye ederim
E

Eliff

9 Ocak 2026 18:36
Aynı sorunu bizde yaşadık hala da yaşıyoruz. Oğlum 5 ay 18 günlük. Doğduğun da sol gözü öyleydi sürekli masaj yaptım birde damla kullandık o göz düzeldi şimdi sağ gözü aynı şekilde . Yine masaj yapıyorum bastırarak ama gözü sürekli aktığı için kenarları kırmızı tahriş oldu. Anne sütüyle silmeyi deneyin.
B

Bahar K.

10 Ocak 2026 07:08
8,5 ay yaşadık. Masaj yaptık antibiyotikli damlayı çok yoğun yaşadığımız dönemde kullandık. Gazlı bezle sildik ama geçmedi. 8,5 aylık olunca bir anda kesildi çok şükür. 1 yaşına kadar beklemelisiniz
E

Elif B. ..

11 Ocak 2026 12:04
Bizdede aynı sorun vardı bizde osteopati uzmanından destek aldık bir nevi fizyoterapist diye biliriz ama uzmanlık alanı farklı kuzuma ağzının içinden bir masaj uyguladı ve açıldı göz yaşı kanalı
Ö

Özlem Ç. D.

11 Ocak 2026 13:40
Elif baylan hanım, bu tedavi yöntemi çok dikkatimi çekti biraz daha detaylı bahdedermisiniz bende araştırmak istiyorum. Doktor ismi uygulamayı yaptırdığınız yer uygulama ismi gibi detayları öğrenmek istiyorum 😌

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir