Göz Çapağı

105 görüntüleme
C

Cansu E.

13 Ekim 2025 17:46
Bebeğim 11 günlük sol gözü çapaklandı sarı çapak oluyor hafiften şişme ve beyazında renk solması gibi bir durum var böyle bir şey byaşayanlar var mı yenidoğan sürecinde
Ü

Ümran ..

13 Ekim 2025 17:55
Bebeğim doğduğunda Birebir aynısını yaşadım.doktorumuz bi göz damlası verdi 5 gün kullandım sonra geçti .beyazındaki renk solması ise zamanla geçti bebeğim 2 aylık şuan
C

Cansu E.

13 Ekim 2025 17:55
Acil bir şekilde doktora mı gittiniz yoksa
C

Cansu E.

13 Ekim 2025 17:56
Bugün öğleden sonra oldu biraz bekleyeyim mi yoksa direkt doktora mı gitmeliyim
A

Aleyna K.

13 Ekim 2025 18:53
Doktora gidin acile bile gitseniz olur bizde de oldu damla ve krem kullandık . Suan gitme imkanınız yoksa temiz bi bezle ılık suyla hafif hafif temizleyin . Benim gibi cay vs kullanmayın 😂ah büyükler .
B

Burcu A.

13 Ekim 2025 20:07
Göz damarıydı galiba tıkalı olabilir bir yerde görmüştüm ama çok basit korkulacak bişey değil ama hekime götürmeniz gerekiyor yine de bakması lazım korkmayın.
Ü

Ümran ..

13 Ekim 2025 23:45
Biz acil gitmedik.doktor kontrolümüzde söyledik doktorumuza. Göz yaşı kanalları tıkalı oluyor.günde bir kaç defa masaj da yapabilirsiniz göz pınarına hafif baskı uygulayıp aşağıya doğru parmağınızı kaydırınbu şekilde açılıyor.
C

Cansu E.

14 Ekim 2025 04:50
Doktora gittim damla verdi onu kullanmaya başladık
F

Fatma K.

14 Ekim 2025 06:46
Bizimde sol gözde başladı2.5 aylık masaj ve kaynatılmış ılıtılmış suyla gazlı beze dokup siliyorum umarım bir an önce geçer :(
C

Cansu E.

14 Ekim 2025 20:39
Bence doktora gidin damla gerçekten çok iyi ve hızlı çözüm

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir