Goon Bebek Bezi Satıyorum
75 görüntüleme
C
Cemre
23 Ekim 2025 07:09
Merhaba sevgili anneler, Goon marka bez kullananlar biliyordur bu bez Primanın muadili olan tek bez. Ben de kızıma ilk doğduğu zaman Prima kullandım sonra fiyatı çok uçunca Goon’a geçtim. Ama her güzel şeyin bittiği gibi Goon Türkiye’den çekildi ve artık hiç bir yerde bez üretmiyor ve satmıyor.
Ben de kızımın cildine iyi gelen tek bez Goon olduğu için ülkeden çekilme haberi duyunca 5 ve 6 numara ne kadar bulabiliyorsam tüm bezleri aldım ancak hepsi külot bezdi. Bezden çok memnunum.
Lakin kızım 2 yaşında kreşe başladı ve kreşten bugün öğretmeni külot bez kullanımının zor olduğu için cırtlı bez göndermemi söyledi. Bu sebeple elimdeki tüm bezleri elden çıkarıp cırtlı bez almam lazım.
Benim gibi Goondan memnun olup onunla devam etmek isteyen ve bulamayan birileri varsa onlara vermek isterim. Elinde cırtlı Goon olan varsa değiştirebiliriz veya ben bunları satıp Prima alabilirim.
Düşünen varsa 5 ve 6 no çok sayıda külot bez var elimde.
Ben de kızımın cildine iyi gelen tek bez Goon olduğu için ülkeden çekilme haberi duyunca 5 ve 6 numara ne kadar bulabiliyorsam tüm bezleri aldım ancak hepsi külot bezdi. Bezden çok memnunum.
Lakin kızım 2 yaşında kreşe başladı ve kreşten bugün öğretmeni külot bez kullanımının zor olduğu için cırtlı bez göndermemi söyledi. Bu sebeple elimdeki tüm bezleri elden çıkarıp cırtlı bez almam lazım.
Benim gibi Goondan memnun olup onunla devam etmek isteyen ve bulamayan birileri varsa onlara vermek isterim. Elinde cırtlı Goon olan varsa değiştirebiliriz veya ben bunları satıp Prima alabilirim.
Düşünen varsa 5 ve 6 no çok sayıda külot bez var elimde.
K
Kübra Ç. ..
27 Ekim 2025 19:38
6 numara külot bez alabilirim fiyat ne düşünürsünüz
L
Leyla
4 Kasım 2025 12:38
Küçük olsaydı almak isterdim daha 14 gunluk bebegım arkadasımın tavsiyesiyle ilk hafta goon kullandık ama bulması gercekten zordu..
C
Cemre
4 Kasım 2025 14:52
Ben piyasadan kalkacağını öğrendikten sonra aldığım için satıcılar fiyatını çok şişirmişti. Ben 6 numaraların tanesini 12 küsüre almışım. Elimde 6 numaradan 52li paketlerden 10 tane var. Tanesini 8 TL den verebilirim. Ben de kızımın cildi çok hassas olduğu için mecburen Prima alacağım. Daha uyguna vermek isterim ancak primanın Tanesi 16 TL olmuş :( Toplu alırsanız indirim yapabilirim. Piyasada Goon gibi bir bez yok gerçekten.