Golden Goat Mama

125 görüntüleme
A

AlKö

16 Ekim 2025 10:50
Kullanan var mı ben kusuyor diye aptamil mamamızı değiştirdim golden goat aldım ama şimdide kabız oldu
B

Buse K. C.

16 Ekim 2025 10:52
Ben oğluma kullandım ve çok memnun kaldım. Sanırım bebekten bebeğe değişiyor ama mama değişikliğinden dolayı yapmış olabilir.
A

AlKö

16 Ekim 2025 11:01
Doktorumuz değiştir demedi krem verdi sadece uzun vadede kabızlık sorunumuz devam ederse değiştireceğiz ama kahverengi kutusa da vardı golden goat ın o ne için bulamadım internette araştırmama rağmen
Yeter O. .

Yeter O. ..

16 Ekim 2025 11:39
Kaç aylık bebeğiniz
A

AlKö

16 Ekim 2025 11:43
Bir hafta sonra 4 aylık olacak
E

Emine G. ..

16 Ekim 2025 16:52
Golden goat kabızlık yapiyor aynen bende bebeğim ishal olmuştu mamadan bunu kullandım ishali geçti
A

Ayşe V. ..

19 Ekim 2025 19:00
Bence sma comfort ya da hipp organik combiotik kullanın benim bebeğim de kolikti gaz yapmıyor
S

Sevcan K.

20 Ekim 2025 14:47
Tek palm yağı bulunmayan mama
M

Melike B.

21 Ekim 2025 07:15
Bende 3 haftadır kullanıyorum memnunum kilo da aldırdı 4-5 aylıkke Smacomforta başladım aptamil yaramıyormuş bizimkine onu anladım comforta geçince çocuk kabızığı geçti gazını rahat çıkarır oldu kusmaları durdu falan şimdi golden goat kullanıyorum kilo alımında sorunu vardı çünkü bu mama aldırdı kilo
G

Gizem K.

21 Ekim 2025 11:28
Ben doğduğundan beri kullanıyorum çok memnunum ne gaz yaptı ne kabız bebekten bebeğe değişiyor sanırım hangisi iyi geliyorsa onu kullanmak önemli onu da deneme yanılma ile bulabiliyoruz ne yazık ki

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir