Goguste Sertlik

55 görüntüleme
R

Rahime

23 Ekim 2025 06:30
Bebegim ilk dogdugundan beri meme emmedi suan 3 ay 20 gunluk sagim yaparak ilerliyorum. Hastane tipi makine kullaniyorum cekim gucu iyi fakat sag gogsumde sert bisiler hissediyorum dokundugumda sagdiktan sonra. Sut mu kaliyor sertlesiyor bilmiyorum. Bunu yasayan var mi acaba
I

Işılsu S.

23 Ekim 2025 06:41
Kanallar tıkanmış ya da tıkanmak üzere, önce sağım ile geçip geçmediğine bakın. Sağarken sert yerleri göğüs ucuna doğru elinizle itin. Kanalları genişletmekiçin öncesinde sıcak duş alın. Sertlik azalmıyorsa masaj ile açmanız lazım. Maalesef çok ağrılı oluyor masaj. Önce sıcak uygulama sonra yanınızdaki başka biri iki eliyle aşsğıdan bu yukarıdan bastırarak göğüs ucuna doğru itsin. Sonra sağdan soldan. Bir öyle bir öyle. Fışkırıp süt çıkabilir. Bu iyi. Göğüs ucunda beyaz tomurcuk olabilir ‘süt incisi’ emme / makine ile açılacak patlatmayın açılmazsa doktor patlatır. Ebe ya da hemşire doktor değilim. Sık sık yaşıyorum artık öğrendim. Kendi tecrübelerimi yazdım. Maalesef başka şekilde çözülmüyor. Bekletirseniz mastit olabilir. Erkenden çözmek lazım.
R

Rahime

23 Ekim 2025 06:50
Bugun sagdim kanli sut geldi hatta

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir