Göğüs Yara
114 görüntüleme
B
Büşra N. H.
29 Eylül 2025 12:53
Gögsümde yara oldu bebeğim ısırdığı için iltihap topluyo sürekli krem sürüyorum ama aktif emdiği için yara iyileşemiyor ve biberon reddi yaşıyoruz biberon tutmuyo yani mememi sağıp biberon ile veremiyorum ya da o memeyi emecegi zaman mama veremiyorum karnını doyurmak için her türlü emmek zorunda aklına bir fikir gelen var mı ne yapabilirim
E
Ezgi Ç. V.
29 Eylül 2025 13:20
Merhaba geçmş olsun, ayva çekirdeklerinden jel yapabilirsiniz. Hem katkısız bebek emebilir, hem de çok hızlı iyileştiriyor. 8-10 çekirdeği yarım çay bardağı su ile bir cam kapta karıştırın ve dolaba koyun. Bir kaç saate jel kıvamına geliyor. Bebeğinixin alerji durumuna göre silip emzirmeyi de tercih edebilirsiniz. Buzdolabında saklarsanız soğuk sürünce rahatlarsınız.
S
Sema E.
29 Eylül 2025 13:29
Benim goguslerimde yara olmuştu bebek aktif emdiğiicin iki ay çektim bu süreçte lansinonun kremi iyi gelmişti emzirmeden sonra sürün gece sürün geçer inşallah

Çağla K.
29 Eylül 2025 13:42
Lansinoh kremi sürüp gümüş göğüs ucu kapağı ile kapatmıstım cok iyi gelmişti
B
Betül H.
29 Eylül 2025 14:27
Lansilohu emzirmeden sonra bende kullanmıştım gerçekten çok işe yarıyor ancak böyle arada garmastan pomadda sürdüm .Trendyolda bulabilirsiniz gerçekten çok işe yarıyor .Lansilohu silmenize gerek yok emzirmeden önce ancak bu kremi kullanırsanız meme ucunuzu emzirmeden önce yıkamak zorundasınız bilginiz olsun .İki kreminde gece sürün emzirme aralıkları bir tık açık olduğundan daha rahat olur sizin için .
B
Büşra N. H.
29 Eylül 2025 15:08
Çok teşekkür ederim hepinize lansinoh kullanıyorum ama bir iyileşme gözlemleyemedim tam kabuk tutuyo yara bebek emiyo ve tekrar yara haline geliyor

Çağla K.
29 Eylül 2025 15:25
Emzirmediğin zamanlarda gümüş kapak kullanabilirsin, gerçekten iyileşmeyi hızlandırabiliyor. Sütyene temas bile tahriş edebildiği için araya bariyer olması iyi geliyor. Umarım bir an önce rahat edersin 💕 Bu süreçte emzirirken bebeğin sadece meme ucunu değil, göğüsteki kahverengi alanın (areola) büyük kısmını ağzına aldığından emin ol. Böylece hem daha rahat emer hem de göğüs ucundaki hassasiyet zamanla azalır. Geçmiş olsun 🌸
B
Büşra N. H.
29 Eylül 2025 16:03
Çok teşekkür ederim deneyeceğim 🥰
B
Betül H.
1 Ekim 2025 04:47
Garmastanda aklınızda olsun Büşra hanım ☺️ Girin yorumlarını bir okuyun benimde öyleydi .Catlardı incecik kan gelirdi o zamanlar çok işime yaramıştı ☺️
G
Gülşen Ö. T.
1 Ekim 2025 09:45
Ben lansinoh kullandım faydasını görmedim ama gümüş kapak gerçekten fayda sağlıyor

Nisa K.
1 Ekim 2025 09:51
Babyicon markasının göğüs ucu kremi de çok iyi ben hem lansinoh hem onu kullandım çabuk toparladı sık sık da ılık su sabun ile yıkadım

Nisa K.
1 Ekim 2025 09:52
Lansinohdan sa babyicon maskasının kremi daha etkili
B
Büşra N. H.
1 Ekim 2025 16:57
Çok teşekkür ederim