Göğüs Pompası
124 görüntüleme
S
Sümeyye
15 Ekim 2025 10:40
Merhaba sütümü artırmaya çalışıyorum sağım yaptğımda 60-80 ml geliyor sürekli pompada sıkıntı olabileceğini düşünüyorum. Bebebao markasının eller serbest pompası ver elimde başka önerisi olan var mı çiftli de düşünebilirim

Buse
15 Ekim 2025 10:54
Merhaba, bende de o marka var. Bende sütümaz sanıyordum sonradan öğrendim ki o markanın çekimi kuvvetli değilmis. Lansinoh eller serbest daha güçlü çekiyor. Ama amacın süt artırmak ise bebebao da yeterli olmuştu bana. Üstelik sağımda sütn hepsi zaten gelmezmis aslında gogsumuzde daha fazlası varmış bebiş emerken sagdigmzdan daha fazlasını iciyormus
S
Sümeyye
15 Ekim 2025 11:10
Meme reddi var gündüzleri emmiyor o yüzden sağımda daha fazla süt elde etmek istiyorum 🥹
A
Ahsen B.
15 Ekim 2025 11:11
Bana birisi sütünü artırmak istiyorsan elektrikli göğüs pompası , korumak istiyorsan eller serbest ya da manuel kullan dedi. Pompalar sütün hepsini sağamıyor birde arka sütü bebekler daha iyi çekiyor.
A
Ahsen B.
15 Ekim 2025 11:11
Bana birisi sütünü artırmak istiyorsan elektrikli göğüs pompası , korumak istiyorsan eller serbest ya da manuel kullan dedi. Pompalar sütün hepsini sağamıyor birde arka sütü bebekler daha iyi çekiyor.
S
Sümeyye
15 Ekim 2025 11:16
Elektrikli derken mesela mochi markasının ikili olanı elektrikli mi oluyor kablolu olanlar mı elektrikli diye geçiyor

Buse
18 Ekim 2025 07:53
Lansinoh kablolu da alabilirsin uğraşırım dersen. Onu da kullandım dönüşümlu olarak bebebao eller serbest ile.

Buse
18 Ekim 2025 07:54
Çünkü eller serbestin şarjı çabuk bitiyordu. Ben uzun tutuyordum göğüste onu. Kablolu daha kısa sürede aynı sütü çekiyordu
H
Halime S. A. ..
19 Ekim 2025 18:17
Ben mochi eller serbestkullanıyorum her zamanelektrikl8nin başındabeklemekzor oluyor .Ben bebek emerken diğergöğüsetakıyodum
Bide flans ayariniz doğru mu diye kontrol etmeniz gerekiyor doğru ve saglikli sagim yapabilmek için
Bide flans ayariniz doğru mu diye kontrol etmeniz gerekiyor doğru ve saglikli sagim yapabilmek için