Göğüs Hırıltısı

73 görüntüleme
A

Aslı G. Y. ..

9 Kasım 2025 08:13
Dün akşam biranda başlayan hırıltı arkasından öksürük ve balgam çıkaracakmış gibi kusma var sesleri de değişti sizce ne yapmalı
S

Seda ..

9 Kasım 2025 17:52
Serum fizyolojikle burnunu yıkayıp buhar verirseniz çok işe yarıyor yani bizdede aynı durum olmuştu sabah akşam burnunu sf ile temizledim ve buhar verdik balgamda vardı kusarak attı balgamı
A

Aslı G. Y. ..

9 Kasım 2025 17:59
Çok teşekkür ederim bende aynı şekilde günde 3 4 defa sf ile burun yıkıyorum ve buhar veriyorum şuanda kusmaya çalışıyor ama hiç kusmadı bakalım ama buhar vermek gerçekten çok işe yaradı
D

Didem H.

9 Kasım 2025 18:23
Buharı nasıl veriyorsunuz arkadaşlar nebülizatör ile mi? Bide bebisleriniz kaç aylık ben buharı hiç denemedim benim bebeğimin şikayetleri de benzer
A

Aslı G. Y. ..

9 Kasım 2025 18:30
Benim kızım 11 aylık doğduğundan beri serum fizyolojik kullanırım buharı nebulizatör ile veriyorum
S

Seda ..

9 Kasım 2025 18:31
@Didem H. Benimki 5 aylık bizde 3.5 aylıkken bu şekilde olmuştu biz buhar makinesi aldk odaya o şekilde ama nebülizatör daha etkili olur tabiki bende nebizilatör almayı düşünüyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir