Göbek Fıtığı Ameliyat?
92 görüntüleme
S
Sıla
25 Ağustos 2025 15:14
Kızım 13 aylık ve 1 yaşından sonra göbek deliğinin dışına doğru çıktığını göbek deliğine bastırınca içeri cırk diye bir sesle gittiğini farkettim çocuk cerrahı iki yaşına kadar kendisi geçer dedi ama bikaç gündür içeri itilmiyor ve göbek deliği kızarık. Daha önce yaşayan var mı ?
A
Ayşe U. ..
25 Ağustos 2025 18:39
Benim bebeğim 25 günlükken oldu 6.7.aya kadar düzelir dedi cerrah sizinki gibi içine giriyordu bastırınca doktor gösterdi şuan 11 aylık düzeldi çok şükür.Bize cerrah karın kasları geliştiğinde içine girmezse ameliyat olur demişti.Bence tekrar gidin doktoruna
S
Sıla
26 Ağustos 2025 10:57
Teşekkür ederim yarın gideceğiz doktora. Geçmiş olsun öncelikle. Amleiyat sonrası nasıl geçmişti peki şuan benim bebeğim büyük baya da el ayak ameliyat olursa sonrası çok zorlanır mıyız ?
A
Ayşe U. ..
26 Ağustos 2025 10:59
Kendi kendine düzeldi bizimki umarım sizinki de düzelir🙏🏻
S
Sıla
26 Ağustos 2025 13:12
Teşekkür ederim inşallah
M
Mine N.
29 Ağustos 2025 07:56
Merhaba bizimde 40 günlükken göbek fıtığımız çıktı ağlamaktan 2 cm oldu çok büyüktü kendine göre içeri girerken su fışkırma sesi gibi ses geliyordu doktor 3 yaşına kadar geçer dedi ama bizim içimize sinmedi çocuğu öyle görmek çünkü patlayacak gibiydi sanki artık baktıkça korkuyorduk sonra internetten bebek göbek fıtığı korsesi aldım cırtlı şuan 9 haftalık ve aşırı memnunuz düzenli kullandık şuan neredeyse şişkinlik bitti gibi içine gömülmesini bekliyoruz hergün daha iyiye gidiyor
M
Mine N.
29 Ağustos 2025 07:57
Bu arada korseyi 16 gündür kullanıyoruz
S
Sıla
29 Ağustos 2025 14:15
Teşekkür ediyorum evet bizim de bir akrabamız aynı o korse mantığında temiz su şişesi kapağı çıkıntı kısmı oraya denk gelecek şekilde bantlıyormuş ve geçtiğini söyledi sanırım ben de o yola başvuracağım