Giyilebilir Pompa Öneriniz Var mı

270 görüntüleme
S

Seda Ö.

2 Eylül 2025 08:59
Bebeğim az emiyor kilo alımı yavaş sağarak beslemeyi düşünüyorum önereceğiniz bir marka varmı?
G

Gülistan B.

2 Eylül 2025 09:06
Ben bebebao kullanıyorum çok memnunum çok büyük rahatlık.
E

Esra Z.

2 Eylül 2025 09:41
Ben lansinoh kullanıyorum diğerlerine göre pahalı ama çok memununum
Ş

Şeyda B.

2 Eylül 2025 09:43
Ben bebebao kullanıyorum ama bence çok başarılı değil lansinoh almadığıma pişmanım çekim gücü bence zamanla azaldı bebebao markasının
Z

Zeynep E. ..

2 Eylül 2025 13:56
Her memeye oluyor mu yoksa bedenleri mi var
D

Duygu O. T. ..

2 Eylül 2025 17:42
Ben lansinoh kullanıyorum gayet memnunum ama flanş alınmalı bence
R

Rabia G.

3 Eylül 2025 05:46
Ben önce lansinoh kullandım ama sonra motor sorunu yaşadığımız için süt çok az gelmeye başladı mochi aldım ve o kadar memnundun kiii sağdığında direk bebeğime yetecek kadar sütü hatta daha fazlasını elde ediyordum iki markayı kıyaslarsam kesinlikle mochi al derim bütün arkadaşlarıma önerdim aldılar ve gayet memnunşar
M

Mine G.

3 Eylül 2025 05:50
Selam Zeynep, göğüs ucundan yapılan ölçü ile bi hesaplaması var. Çapı kendine olanı alsan güzel olur.
S

Seda Ö.

3 Eylül 2025 05:55
Mochi ile Lansinoh arasında kaldım 🥲
E

Edanur Ö.

3 Eylül 2025 07:22
Bebebao var bende kullanmadığım istersen sana satarım
T

Tunay A.

3 Eylül 2025 07:32
Bende Mochi kullanıyorum çok memnunum öneririm.
B

Başak G. Y.

3 Eylül 2025 10:00
Ben lansinoh kullanıyordum fakat sağım yaparken tutmak zorundaydım mochi momentum duo aldım hem şarjlı-kablosuz olanlara göre daha kuvvetli hem de eller serbest takılabiliyorum. Çok memnunum.
S

Seda Ö.

3 Eylül 2025 10:02
Tutmak zorunda olmak dışında çekim gucu nasıldı acıtıyor muydu
Merve K. .

Merve K. ..

3 Eylül 2025 12:01
Lansinoh aldım 1 haftadır kullanıyorum elim ayağım oldu resmen. Bebeğim 4 aylık keşke daha önce alsaydım giyilebilir olanı. Bende lansinohun çiftli elektrikli pompası da vardı. İkisinden de memnunum. Biberon olarak da aynı markayı kullanıyorum
D

Dilek A. ..

10 Eylül 2025 12:51
Mochi kullanıyorum ve çok memnunum
F

Filiz D.

14 Eylül 2025 09:12
Mrb ben momcozy M5 kullanıyorum çok memnunum. Değişik boyutta FLAnşlarıyla birlikte geliyor.Meme ucu boyutunun ölçüm kartı var içinde. Ölçüm yapıp ona göre flanş takabiliyorsun.
E

Ece A.

15 Eylül 2025 01:09
Marka ne olursa olsun Çekim gücü önceye kıyasla azaldı diyenler mutlaka valf değiştirmeyi denesin düzeliyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir