Giyilebilir Göğüs Pompası

200 görüntüleme
C

Ceren Ş. A.

14 Ekim 2025 13:28
Merhaba, giyilebilir göğüs pompası almak istiyorum. Mochi veya lansinohtan hangisini tercih ettiniz acaba? Bir de 2li mi almak mantıklı yoksa tekli yeterli mi? Bir türlü karar veremedim
S

Sema E.

14 Ekim 2025 13:33
Ben lansinoh aldım emzirme haftasında çok ciddi indirim olmuştu alırken korkmuştum sağım gücü az akıtma oluyor falan gibi yorumlar vardı şimdiklik bir sıkıntı yaşamadım çok pratik kullanışlı geldi iş yerindede sağımyapyim götürüp eğer bütçeniz uygunsa ikili alabilirsiniz ben manuelle beraber kullanıyorum dönüşümlü
C

Ceren Ş. A.

14 Ekim 2025 13:34
Emin olamadığım için o haftadaki indirimi kaçırmayı göze aldım 😅 teşekkür ederim cevabınız için 🥲
Yasmina Y. Ö.

Yasmina Y. Ö.

İç Mimar

14 Ekim 2025 14:04
Ben lansinoh aldım ama kullanamıyorum bi süre kullandıktan sonra çekim gücü düştü. Hiç çekmez oldu üstelik valfını değiştirdim ve o dönem hiperlaktasyon sorunum olmasına rağmen hiç süt çıkmıyordu
S

Salih D.

14 Ekim 2025 14:23
Bence ikili alin , emzirmeden sonra sağım yaparken sure artıyor dinlenmenize zaman kalmıyor
Elif İ. D.

Elif İ. D.

25 Ekim 2025 20:57
Mochi almıştım ben de ama kullanamadım. Vaadedilen gibi eller serbest olmuyor maalesef ve diğer pompalar kadar çekiş gücü yok kesinlikle
A

Arzu.G

28 Ekim 2025 20:57
Babymom aldım doğumdan sonra . fiyati diğerlerine gore ucuz ve çekim gücü cokcok iyiydi hatta 5seviyeden sonrasını kullanmak zordu baya güçlu cunku. İkiliye gerek yok bence tekli sağım yeterli oluyor
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

31 Ekim 2025 20:15
Ceren Şahin Aslım hanım giyilebilir eller serbest pompa olarak geçer ama tutmak ya da güzelce desteklemek gerekir. Size önerim hastane tipi elektrikli pompa kiralamanız olur. Çekiş gücü bizim için önemli hastane tipi olmayan cihazlarda maalesef çekiş gücü kuvvetli olmuyor ve tam olarak göğüsü boşlatmıyor. Tabi ki burada neden sağım yapacağınıza göre öneriler değişebilir.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir