Giden anne sütü gelirmi

284 görüntüleme
E

Edanur C. ..

31 Mayıs 2025 11:03
Hocam ben 34+2 de doğum yapın bebeğim 16 gün yoğun bakımda kaldı orada hem anne sütü hem mama şeklinde beslendi eve geçtiğinde anne sütünü hem sağım hem emzirip veriyordum ancak doymadigindan mama veriyordum bebeğim 3.5 aylık iken meme reddi başladı ve emmeyi bıraktı suan mama ile besleniyor kilosu gelişimi ile uyumlu diyor doktorlar ancak eşim illede emzir. Diyip titturuyor aile hekimimiz cerrahpaşa'da bir kadının sütünün kesildiğini ancak memeyi düzenli sağarak sütün geri geldiğini söyledi bize Ben de şimdi size sormak istiyorum giden anne sütü bu şekilde geri gelir mi mamanın bebeğin gelişimini herhangi bir zararı var mı aydınlatırsanız beni çok sevinirim
S

Sena K.

1 Haziran 2025 18:23
Tabiki gelir emzirme danışmanından destek aldınız mı? Bebeğinize,kendinize ve sütünüze güvenin 🤍
E

Edanur C. ..

1 Haziran 2025 20:03
Emzirme danışmanından destek aldım ancak ona rağmen meme reddi ve süt gelmemezligi devam etti ancak geçen gün duştan sonra göğsümden birden süt geldi ama hemen geri gitti anlayamadım
S

Sena K.

1 Haziran 2025 20:35
4. Ayda bizde meme reddi yaşamıştık. Duşta emzirerek,futbol topu tutuşuyla emzirerek, slingte ten tene temas ile emzirerek geçmişti. Çok zor bir süreç Allah kolaylık versin ama geçecektir. Çünkü siz araştıran,çabalayan,bebeğini gözlemleyen bilinçli bir annesiniz.Belki de daha farklı bir emzirme danışmanı sorununuza bir çözüm bulabilir
E

Edanur C. ..

2 Haziran 2025 14:17
3 farklı danışmadan fikir aldım denedim ancak hala bir gelisme yok inanın çok emzirmek istiyorum bebeğimi ancak emmiyor 6 aylık olacak emme pozisyonlarini denedikce ağlıyor ya göğüse meyili bile yok çok muzdaribim emzirme konusunda bide baskı yapanlar var Mama veriyorum emzirmiyorum diye ne yapacağımı bilmiyorum
S

Sena K.

3 Haziran 2025 06:42
Bebeklerimiz en kıymetlilerimiz. Onları büyütürken hr konuda destekten çok baskı, eleştiri, istenmeyen birçok yorum duyuyoruz ve bunların sonu yok. Emmesi, yürümesi, konuşması derken hep yetersiz hissettiriliyoruz.Siz elinizden gelen her şeyi yapmışsınız vizdanınız rahat olmalı. Emziremiyorum kaygısıyla bebeğinizin en güzel anlarını kaçırmayın. Belki de bu konu üzerine daha az düştüğünüzde birgün bir anda emmeye başlayacaktır. Ben yanıtlarınızdan çabanızı görüyorum. Mama öcü değil hatta kurtarıcı birçok durumda. Bebeğiniz için en iyisini siz bilirsiniz bunu kimsenin değiştirmesine izin verme güzel anne 🤍
S

Sena Ç.

3 Haziran 2025 21:51
Hafif sıcak duş süt getiriyor,duş başlığı ile masaj yapabilirsiniz bu işe yarıyor,hergün yapabilirsiniz
Canan Y. .

Canan Y. ..

16 Ağustos 2025 08:43
Instagram da ebe Ayşegül karabacak var onu onerebilirim size bir şansınızı deneyin derim ben sütümü onunla arttirdim emzirdim halde sütüm azaldı göğsümun biride kurumaya yaklaşmıştı ben olumlu sonuç aldım 10 aylıkken yaptım bunu
B

Büşra Ü.

4 Eylül 2025 21:15
Merhaba bende aynı durumdayım 4.ayda başladı meme reddi şu an 6 aylık olduk sadece geceleri ve uykulu olduğu anlarda emiyor o da en fazla on dakika sürüyor.. bende sizin gibi aşırı üzülüyorum hamileyken hayalim hep emzirmekti ama hiçtr öyle olmadı.. kendimi bu konuda hep yetersiz hissediyorum keşke emzirebilsem ilk doğduğu zamanlardaki gibi .. şükür ki sağlık durumu iyi kilosu boyu da normal ayına göre ama insan yine de doğalından anne sütü ile beslemek istiyor. Rabbim yardımcımız olsun bu konuda :( gerçekten ilerleyen aylarda bu ret durumu biter mi süt geri gelir mi var mı bi önerisi olan

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir