Geniz Akıntısı Öksürük Tıkanma

126 görüntüleme
S

SEsra

24 Eylül 2025 15:38
Merhabalar bebeğimin üç dört gündür sesi hasta gibiydi. 2gündür de hırıltılı öksürük var dün gece hiç uyuyamadık. öksürürken balgamlı olduğu için tıkanıp nefes alamadığı oldu ancak 8aylık olduğu için balgam söktürücü vs de kullanamıyoruz. Hala devam ediyo. Geceden beri serum fizyolojik verdik hem nebulizatörle hem de buruna damla şeklinde. Buharlı banyoya soktuk nem iyi gelsin diye. Bugün burun akıntısı var ama başka nasıl geçer. Ateşi yok hiç, halsizlik de yok o yüzden doktor bakmadı bunlar olursa gel dedi ne yapabiliriz nolur yardım 🙏🙏
E

Emine

24 Eylül 2025 16:09
6 aylık öksürükten uyuyamıyor aynı durum bende merak ediyorum
E

Emine

24 Eylül 2025 16:10
Sizin öksürük geçti mi kaç gün sürdü burun akıntısı ve öksürük var doktor hiç bişey vermedi tabi ama çocuk uyuyamıyor hiç
S

SEsra

24 Eylül 2025 17:19
Yok hala geçmedi, 4gündür sesi hasta sesi gibi çatallı, iki gündür öksürük ve geniz akıntısı var. Bugün de burnu akıyo sürekli ve hiç bişe yapamıyorum. Öksürürken balgamı tıkıyo boğazını nefesi tıkanıyor
E

Emine

24 Eylül 2025 18:23
Bizimki de aynı acil şifalar diliyorum
S

SEsra

24 Eylül 2025 19:57
Amin inşallah size de 🙏çok geçmiş olsun
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

24 Eylül 2025 20:07
%9 izotonik zaten vermişsiniz tebrik ederim. Fakat buhar verdikten sonra tapotman işlemi yapmanız gerekecek sırtına pat pat vurmak. Osman hocada videolar var izleyerek öğrenebilirsiniz balgamı ancak öyle atacak kendi kendine atamaz.
S

SEsra

24 Eylül 2025 20:38
Ayça Hanım merhabalar çok teşekkür ederim 🙏 izledim şimdi videoyu, günde 5-6kez vermek gerekiyormuş ben sabah akşam yaptım, tapotman da yapıyorum ama kaç gün sürer gerilemesi, ne zaman tehlikeli? bugün 2.gün bitti hala aynı bronşit vs için ilerlicek diye korkuyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir