Geniz Akıntısı
137 görüntüleme
A
Aynur U.
28 Haziran 2025 09:51
Oğlum 11 aylık ve sürekli geniz akıntısı burun akıntısı var son bir aydır geniz akintisinin boğaza kacmasindan dolayı kusmalari var ve doktorumuz zytec diye bir alerjik ilaç verdi hiçbir işe yaramıyor ne yapmalıyım bu arada oğlum 8 kilo biraz geride kaldı kilosu bu durumdan dolayı
N
Nur ..
31 Ekim 2025 21:07
Merhabalar benim bebeğimin de geniz akıntısı var doktor alerjik dedi ilaç verdi sizin bebeğiniz düzeldi mi
A
Aynur U.
31 Ekim 2025 21:40
Malesef hala ayni kusmalari devam ediyor
C
Ceyda A.
4 Kasım 2025 05:25
Merhabalar çözüm yolu olarak alerji yapan gıdayı yada nesneyi bulup ondan uzak tutmak iyi gelebilir emiyorsa gıdayı sizde tüketmemelisiniz öksürük geniz akıntısı burun akıntısı hapşırık genelde alerjik kaynaklı oluyor 9 buçuk aylık alerjik bebek annesiyim 3. Aydan beri diyet diyet açma yapıyorum. Gıdayı bulmak biraz zor oluyor deri testinde genelde çıkıyor bi deneyin isterseniz. 16 yaşında kız kardeşim de de aynı sorun vardı alerji çıkınca ilaçla geçmişti.
A
Aynur U.
4 Kasım 2025 07:26
Evet alerjik zaten çoklu besin alerjisi ama başka neye karşı hassasiyeti var bilmiyorum test yapıldı ona gore diyette yaptık 6. Aydan itibaren dogru dürüst yediği birsey de yok suan 15 aylik olacağız hala 8 bucuk kilo
C
Ceyda A.
5 Kasım 2025 04:48
Deri testinde dana etine alerjimiz çıkmadı bizim bende biraz yedirdin ağız kenarları kabardı direk. Bi ara domateste yapıyor sanmıştım onuda kestim fakat onda bi şey yokmuş çok şükür sizde de bi yer kaçak var yada görmediğiniz başka ni gıda bence kiloda almıyorsa alerjiye işaret ediyor durum direk
A
Aynur U.
5 Kasım 2025 07:58
Evet tekrar test yapılması lazim