Gelişim Geriliği mi?

147 görüntüleme
Ş

Şeyma K. ..

4 Ekim 2025 22:51
Bebeğim 35 haftalık doğdu. Şimdi 10 aylık olacak. Kendi kendine oturabiliyor, yattığı yerden dönebiliyor ama yüz üstü koyunca hareket etmiyor çırpınıp ağlıyor hep.
A

Ayşe V. ..

9 Kasım 2025 18:03
Haddim olmayarak yorum yapmak istedim bazı bebekler tummy time sevmiyor özelliklede başlarda sizin bebeğiniz sadece yüz üstünde huzursuzlaniyor ona sevdirmeyi deneyebilirsiniz hareketli oyuncaklardan koyup deneyebilirsiniz ya da içinde su olan mat var onu deneyebilirsiniz
S

Sifa D.

9 Kasım 2025 19:56
@Şeyma Karataş merhaba, sağlıkla büyütün 🙏🏻
Yüzüstü koyduğunuzda önüne bir nesne koyduğunuzda erişmeye çalışıyor mu? Ya da yüzüstü koyduğunuzda oturma pozisyonuna geçebiliyor mu? Bunları henüz yapamıyorsa, bir gelişimsel pediatri randevusu alarak endişelerinizi gidermek iyi olabilir.bunları yapıyor ama emeklemiyor anlamında endişe ediyorsanız, sizin yerinizde olsam bir pediatrik fizyoterapistten görüş alırdım çünkü bazen çok basit önerilerle çocukların emeklemesi sağlanabiliyor bazen ancak bunlar çocuğu görüp değerlendirerek karar verilebilecek şeyler olduğu için uzman bir gözün yönlendirmesinde fayda var🙏🏻 Sağlıkla afiyetle büyütün 🙏🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir