Gelişim Geriliği

163 görüntüleme
B

Beyza T.

2 Eylül 2025 12:25
Hocam 37.haftada annem karnında kilo almaması sebebiyle acil sezaryene alındı dk 2805 boyu 45 cmdi. şu an 1 yaş 1 aylık kilosu 8.5 boyu 71. Endokrine götürüyoruz düzenli olarak ve alerjik doğdu 7 ay süt diyeti yaptık:(
M

Meltem G.

2 Eylül 2025 12:30
Boyu iyi de kilo alimi dusuk kalmis buyuzden mi takiplisiniz yoksa sizin kronik bir rahatsizliginiZ mi var endokrine gidiyorsunuz bebegin anne karninda kilo almaması dogum nedeni değil benim bebegiminde 33 haftada tansiyon sebebiyle kilo alımı durmuştu ama kan akiminde ve nabzına sorun yok diye 38 haftayı tamamladıktan sonra doğum oldu 2818 gr doğmuştu aynı alerjik bir bebek olarak
B

Beyza T.

2 Eylül 2025 12:32
Boyu ve kilosu sınırda olduğu için doktoru endokrine yönlendirdi Ankara ya gidiyoruz 3 ayda bir. Maalesef sezaryene aldı doktorum beni 37.haftada. Alerji gerilik yaptı mı sizde. Kilosuna takılmıyorum ama boyuna kısa diyor doktoru
M

Meltem G.

2 Eylül 2025 13:13
Vallahi hiç birine takılmayın ben çok zor süreçlerden geçtim 2 aylıkken alerjiden dolayi kilo alımı durdu sürekli kilo vermeye başladı anaflaksi gecirdi vs bizim çoklu besin alerjisi hala da devam ediyor şimdi bebeğim 20 aylik ne kilosu geri nede boyu hatta öyle güzel uzadı ki doktor 18 ay kontrolünde üst sınırda dedi benim Kızımda 45 cm doğmuştu hepsi geçiyor bebek kendini toparlıyor
M

Meltem G.

2 Eylül 2025 13:15
1 yasinda kızımın boyu 69 cm olculmus sizinkinden kısaymış 18 ay kontrolünde boyunu 85 cm ölçmüsler
B

Beyza T.

2 Eylül 2025 13:57
Gerçekten içimi rahatlattınız. Bizim diyette çoklu besin alerjisi ile devam etti 4.aydan sonra her şeyi yasakladılar. Ve şu anda da geride gözüküyor ve götürmediğimiz doktor kalmadı. İnşallah toparlar benim oğlum da. Endokrine götürdünüz mü hiç çocuğu
B

Beyza T.

2 Eylül 2025 13:58
Doktor bey e çok yazdım ama cevap alamadım kilosu ve boyuyla ilgili. Birileri normal derse gerçekten çok sevinicem. Çünkü gidiyorum ya minyon bebek diyorlar ya da gelişim geriliği var diyorlar
M

Meltem G.

2 Eylül 2025 14:53
Hiç endokrine göndermedi bizi hep alerji ve immunoloji takip etti içiniz rahatlasin oğlunuz da zamanla toparlayacak emin olun bende çok dert etmiştim anlıyorum sizi
B

Beyza T.

2 Eylül 2025 16:37
Evet umarım öyle olur gerçekten süreç çok yıprattı beni. İnşallah sizinki gibi olur

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir