Geçmeyen Yüksek Ateş

69 görüntüleme
Z

Zehra Y.

11 Ekim 2025 18:00
Bebeğim8 aylık dündenberi sürekli ateşi var 38 üzeri gece 40 dereceleri gördük. Alt 2 dişi çıkıyor ondan olduğunu düşünüyordum ama bugün1 2 kez burnu aktı ve hafif öksürdü. Ateşi gün içerisinde yine vardı ama çok yüksek değildi. İştahsızlık var çok az emiyor mama verdim içmedi huysuz huzursuz. Doğal yöntemlerle ateşini düşürdüğüm için hastaneye götürmedim ama bu hali beni çok üzüyor. Gereksiz tahlil ve ilaç kullanmak istemediğim icin doktora gitmek istemedim ama havale geçirir ateş baska hasarlar verir diş çıkarma ateşi böyle olmaz diyor çevredekiler ne yapmalıyım. Hastaneye götürmeli miyim yoksa gözlemlemeye devam mı etmeliyim. Yardımcı olun lütfen
İ

İpek

11 Ekim 2025 18:15
Dis 38 ve ustu ates yapmaz demisti bize doktor, meger bademcikleri sismis kizimin antibiyotik kullaniyoruz maalesef bence goturun
S

Senem İ.

11 Ekim 2025 18:18
Evet diş ateşi hi bi zaman38 i geçmez annesi viral veya bakteriyel enfeksiyon geçiriyo viralse bebeği ince giydirmeli şuanki hava şartlarona göre parasetamol veya ibuprofen ateş düşürücüyü doktorunuzun önerdiği dozda dönüşümlü kullanın burunu da yıkayın öksürük balgam vs varsa nebül ile buhar verin
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

11 Ekim 2025 18:29
38 üzerinde seyreden özellikle 40 dereceyi gören ateş için muhakkak hekime gösterin. Haftasonu olması nedeniyle acile gitmenizi tavsiye ederim. Enfeksiyon olduğu aşikar

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir