Geçmeyen Sivilce

75 görüntüleme
İ

İlknur Y.

9 Kasım 2025 19:09
Cevap gelmeyecek ama yazayım yine 1 yaşına girmek üzere olan kızımda aylardır yanağının aynı yerinde sönüp tekrar tekrar aktif olan ve bir türlü geçmeyen sivilce var cildiye ve çocuk doktoru bazı bebeklerde olur dedi ama kızım haricinde hiçbi bebekte de görmedim böyle. Tamamen geçmeyecek gibi hep yanağında kalacak mı o sivilce🥹
T

Tuğba B. ..

9 Kasım 2025 19:19
Benim bildiğim o sivilce ilk aylarda oluyor ve kendiliğinden geçiyor ve tekrar etmiyor.Bence başka dr gidin
M

Merve

9 Kasım 2025 20:33
4 aylık bebeğimde var sivilce değil bizim ki yuvarlak iz gibi her doktor normal dedi özel dermatoloğa gittik semoreit dermatit diye bir cilt rahatsızlığı olduğunu söyledi zamanla geçer dedi bende çok üzülüyorum
Özge U.

Özge U.

9 Kasım 2025 22:51
Benim kızımın her iki yanağında var küçük küçük bir sürü pek çok ilaç kullandık yanıt alamadık. Alerji testi yaptırdık temiz çıktı. Doktor bazı bebeklerde 2 yaşına kadar devam ettiğini bazen hiç geçmediğini tamamen cilt yapısıyla ilgili olduğunu söyledi.
İ

İlknur Y.

10 Kasım 2025 06:41
Tekrar başka bir cildiyeye gideceğim bakalım ne diyecek. Her gören yanağına ne oldu diye soruyor. Başka bölgelerinde de sivilce çıkıyor ara ara ama geçiyor hemen iz kalmıyor. ama bu bölge geçmedi bi türlü🥺

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir