Geçmeyen Pişik Lütfen Destek Annelerimmmm

154 görüntüleme
Merve G.

Merve G.

18 Kasım 2025 00:54
Bebeğim altı buçuk aylık. Molfix bez kullanıyordum ama popo arasında daima bir kizariklik oluyordu bez değiştireyim belki ondandır dedim bu sefer de popo arasında olan pisik bezin degdigi dış bacak kısımlarına kadar uzandı popo arasında kabuk şeklinde yaraya kadar gitti içi dolu iltihap gibi bi şey çıktı bezi yine değiştireceğim ancak güvenilir pışık yapmayan bez ve bu süreçte pisikten sağlıkla kurtulacağımız bir krem öneriniz var mı ?
A

Aslı Y.

18 Kasım 2025 01:00
Merhabala, benim bebeğimde 1 aylık geçen haftalarda pişik oldu, molfix bez kullanıyoruz bizde ama ben ıslak mendil kullanımı yerine pamuk ıslattım ve kantarın yağını zeytinyağı ile karıştırıp sürdüm, ara ara da sudocrem kantorin yağı ile 2 günde geçti :)
G

Gözde ..

18 Kasım 2025 05:33
Pişik yapmayan bez prima önerebilirim, diğer bezlere göre pişik olan bölgeyi tahminimce havali bırakıyor ve bir günde bile etkisini görüyorsun. Onun dışında biz pişik olduğumuzda doktorumuz travazol krem önermişti ince tabaka şeklinde ama bizimki iltihaplanmamisti o yüzden bu ilaç doğru olur mu bilemiyorum. Ben de zeytinyagını her brz degistirmede sürüyordum onunda faydasi var
Semanur K.

Semanur K.

18 Kasım 2025 06:04
Biz de pişik problemi yaşamıştık. Hatta buraya bir konu açmıştım. Bir hanımefendi Penaten krem önermişti. Alıp kullandık, gerçekten mucize bir krem. 2 gün gibi kısa bir sürede etkisini gördük.
Fatma A. U.

Fatma A. U.

18 Kasım 2025 06:06
Biz slepy kullanıyoruz işinize yarar mı bilmem ama poposuna kantron yağı sürün çok işe yarıyor
R

Rabia K.

18 Kasım 2025 06:25
Biz de sleepy bio natural kullanıyoruz , pamuk ve ılık su ile temizliyorum , bir kez idarelik Molfix kullanayım dedim inanılmaz pişik yaptı, bırakınca pişik geçti 7 aylığız ve sleepy bio natural ile pişik olmadı, bir de ayına göre yeni katı gıdaya geçiş süreci yediği bir besin kaka ve idrar ph ını etkilemiş olabilir ondan dolayı da pişik olabilir
S

Sevda

18 Kasım 2025 18:13
Merve hanım evvahedoğal diye insatagram sayfasına girin nemlendirici krem olarak kırmızı bir pişik kremi var kesinlikle alın çok çok memnun kalıcaksınız v doğal bir ürün benim bebeğim yaz bebeği olmasına ı hiçbir şelilde pişik olmadı doğduğundan beri o kremi kullanıyorum sayfayı pişik kremi hangisi diye sorarsınız resim paylaşılsaydı atsrsım size kesinlikle deneyim ve kullan kullan bitmiyor
Y

Yüsra T. ..

19 Kasım 2025 19:06
Benimde bebeğim 2 aylık oldu ben ıslak mendil kullanmadım bebek pamuğunu suyla ıslatıp temizledim. Günde 1 kere olacak şekilde sudocrem ile koruma sağlıyorum kullandığım bezde bebem natural doğal pamuktan üretiliyor hiç bez değiştirmek zorunda kalmadım içeriği temizbir bez önerebilirim. Geçmeyen pişik için doktor tavsiyesiyle bir krem biliyorum hamazinc bir yakınıma önerdim kullanınca hemen geçmiş pişiği

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir