Geçmeyen Pişik
111 görüntüleme
B
Burçin G. İ.
24 Kasım 2025 12:30
herkese merhaba bir türlü geçiremediğim pişik ile karşı kaşıyayım önereceğiz bir şey var mı?
M
Merve B.
24 Kasım 2025 12:44
Ay bende aynı durumdayım hametan ile bir sürüilac verdiler karıştır diye yok

Rümeysa Ö.
24 Kasım 2025 12:55
Bebeğimde de uzun süreli pişik vardı. Birçok krem denedim olmadı. Islak mendili bıraktım yine olmadı. Bezini değiştirir değiştirmez pişik hafifledi ve geçti. Bol bol havalandırıp bez değişikliğine gidin bence. Tabi her çocukta aynı durum olmayabilir. Denemenizde fayda var.
B
Burçin G. İ.
24 Kasım 2025 12:58
teşekkürler🤲🏼🤲🏼
Ş
Şafak Y.
24 Kasım 2025 21:28
6 aylık oğlum var bizde de geçmeyen pişik sorunu var sudocrem kullanıyoruz olmuyor başka kremde kullandım geçmedi ne zamana kadar böyle devam edecek bilmiyorum
A
Aynur
25 Kasım 2025 06:18
Ne yaptıysam geçmeyen pişiği sadece ıslak pamukla iyice tertemiz yapıp batikonla temizledim önce onun da kurumasını bekledim ardından hamazinc sürdüm çinkolu bi krem. Sonra onun da iyice kurumasını bekledim. Olay pişik olunca kuru tutmak. En en en iyi bakımı yaptığımı düşünmeme rağmen yaşadım bu pişiği. En iyi bezler en organik pamuklar vs hiç biri önemli değil.önemli olan kurumadan bezi kapatmamak. Pişiği geçti çok şükür şimdilerde batikonla arada bi siliyorum arada hamazinc sürüyorum.her gün veya iki günde bir saf lanolinle bacaklarını ve genital bölgesini komple kremler gibi yağlıyorum bakım yapıyorum masajla iyi geliyor. Onun dışında sadece bezi bağlarken kupkuru olduğuna emin olun. Benimki neden pişik oldu söyleyeyim ben tüm bu bakımları önceden de yapıyordum zaten daha bile fazla yapıyordum.ama genitali kurumuş mu iyice diye hiç kontrol etmiyordum.meğer sürdüğüm kremler bile pişik önleyiciolması gerekirken ıslakbıraktığı için pişik yapıyormuş havalandırmak bu yüzden önemli.
R
Rabia T.
28 Kasım 2025 07:50
Pamuğu ıslayıp popoyu öyle silin ıslak mendil kullanmayın. Kuru yumuşak bir bezle kurulayın yavaşça bide tüp yeşil Arko krem var ondan sürerseniz birşey kalmaz Allah’ın İzniyle 1 2 güne hemen geçiyor. Kullananlar benim bebeğim içinde dua edebilir mi ? Çok gazlı bir bebek geceleri uyutmuyor yavrumu.
A
Aybike ..
28 Kasım 2025 15:16
Hangi ıslak mendil olursa olsun kullanmayın.1 çekmece dolusu kaldı.Islak pamuk kullanıyorum ve havalandırıyorum.Kurutma işleminide silerek değil tampon hareketlerle yapıyorum.Bir sürü krem kullandık hiçbiri fayda etmedi 30 liralık Arko kremde deva bulduk + Prima premiuma geçtik.Arko kremi deneyin bana dua ediceksiniz 🫠