Geçmeyen Konak

93 görüntüleme
H

Hatice İ.

4 Eylül 2025 11:42
Merhaba bebeğim 4aylık saçlı doğdu bayA ve saçları dökülmedi ilk başta ıncıa şampuan kullandım alerji yaptı mustelaya geçtim konak oldu konak şampuanı da geçirmedi şindi ecowel kullanıyorum ama geçmedi hala önerdiğiniz konakları geçiren bi şampuan var mı
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

4 Eylül 2025 11:53
Mustela kullanıyorum 3,5 aylıkken konak oluştu. Mustelanın bebek yağını banyodan yarım saat önce sürüp beklettim sonrasında çok baskı yapmadım ama kese tarzı o kısmı yıkadım banyodan sonra da tarakla taradım 3 gün aynısını tekrarladım geçti
R

Rukiye A.

4 Eylül 2025 12:11
Ben Zeytin yağı veya hindistan cevizi yağı sürüp bekletiyodum eğer çoksa gece sürüp sabah bile yıkayabilirsim ben ilk öyle yapmıştım ama en az 30 dakika beklet ki konaklar yumuşasın eğer fazla bekletirsen bebeişini yıkamasan öncede taraya bilirsin yumuşuyo ya duştan sonrada tekrar tararsın hafifce bastırmadan tara çıkmayanı tekrar ne zaman yıkayacaksan o zaman yaparsın böylece geçiyo
M

Mine G.

4 Eylül 2025 12:12
Bende zeytinyağı sürdüm yarm saat bekledim, taradım sonra banyo yaptırdım yine taradım geçti. Hala olucak gibi olursa aynı yöntemi yapıyorum
H

Hatice İ.

4 Eylül 2025 12:20
Yağ da sürdüm ama çok bekletmemiştim birdaha deneyeyim o zaman teşekkürler herkese
Ş

Şifa ..

5 Eylül 2025 08:13
Benim bebeğim de alerjik kırk günlükken başladı konağı şu an yedi aylığız hala devam ediyor. Eğer alerjik bir bebeğiniz varsa diğer arkadaşların yazdığı ne varsa deneseniz de fayda etmiyor maalesef. Her banyo öncesi nemlendirip konak tarağı ile tarayıp banyo sonrasında da tarayıp bu sefer kurtulduk diye sevinmeme rağmen sabahına tekrar oluyordu. Doktorlar konak şampuanı da vermişti ama faydası yok maalesef
H

Hatice İ.

5 Eylül 2025 08:30
Şu ana kadar herhangi bir alerjik durumu olmadı o şampuan dışında ama bakalım zaman ne göstericek

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir