Geçmeyen İshal , Kusma ve Ateş
73 görüntüleme
N
Nimet ..
3 Kasım 2025 21:31
19 aylık oğlum birden kusmaya başladı, ve yeşil-sarı renkte ishal. Doktor kanında enfeksiyon olduğunu şöyleydi. Crp değeri 28.9. Pedifen ve calpol yazdı. Fakat oğlum hiçbir şey yemiyor yemediği gibi ilaçları da verince direk kusuyor. İshali ise günde 4-5 geçti. Hafif ateş de başladı. Bu durumda olan var mı. Günlerdir hastanedeyiz iki defa serum takıldı fakat oğlum artık görür görmez ağlıyor. Çok yıprandım aynı durumu yaşayan var mı
H
Hümeyra T.
3 Kasım 2025 23:35
Bu anlattıklarınızı 2aylık bebeğimde yaşadık benden Rota virüsü geçmişti bebeğime. Kusma ve ishal vardı reflü diye düşündk ama ateş ortaya çıkınca hastaneye gittik üç gün yatış verildi . Siz yatış almadınız mı doktor hangi enfeksiyon olduğunu söyledi.çok geçmiş olsun bence sıvı kaybı var ve yeme içme yoksa tekrar bir doktora danışın
N
Nimet ..
4 Kasım 2025 02:55
Merhaba, doktor enfeksiyon değerinin çok yüksek olmadığını hafif bir enfeksiyon olduğunu söyledi yatış yine de istersen verebilirim dedi fakat iki gündür sürekli hastaneye gittiğimiz için oğlum durmadan ağlıyordu çok fazla ağladığı için önce evde sıvı takviyesi ile beslemeyi deneyelim eğer olmazsa tekrar getir yatış yaparız dedi. Enfeksiyon hakkında ise neden olduğuna dair herhangi bir şey söylemedi. Aslında rota aşısı da yaptırmıştık. Üşütme vs diye düşünmüştüm aklıma hiç rotavirüs gelmedi. Bugün tekrar doktorumls iletişime geçeyim. Mesajımı görüp cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim.
H
Hümeyra T.
4 Kasım 2025 05:52
Rica ederim ama enfeksiyon kaç gündür sürüyormuş ciddi sıvı kayıpları oluyor hem kusup hem ishal oldukları için. Yatış verirlerse de reddetmeyin ben 2 aylık bebele lohusalığımda kaldım çok berbat kimseyi yanıma da alamadılar ama Allah o gücü veriyor bebeğiniz için size ♥️bol sıvı takviyesiyle düzelir inşallah hemen.
N
Nimet ..
6 Kasım 2025 07:43
Size çok ama çok teşekkür ederim. Mesajınızdan sonra endişelerimi bir kenara bırakıp doktoruma hemen yatış için gittim. 2 gün boyunca damardan sıvı takviyesi yapıldı çok şükür şuan daha iyi olduğu için bugün çıkış verdi doktorumuz. Gerçekten zorlu bir süreçti ama evlatlarımızın sağlığı için değer. ❤️
H
Hümeyra T.
6 Kasım 2025 07:49
Rica ederim Nimet hanım bir nebze yardımım dokunduysa ne mutlu bana🌸çok geçmiş olsun inşallah tüm bebekler sağlıklı büyüsünler