Geçmeyen Hırıltı
141 görüntüleme
E
Edanur b.
4 Kasım 2025 16:22
Merhaba kızlar, bebeğim 3,5 aylıkken soğuk algınlığı geçirdi. Üzerinden 1,5 ay geçti ama hâlâ hırıltısı geçmedi. Başına gelen ve çözüm bulan anneler yardımcı olabilir mi 🙂↔️♥️
A
Aycan
4 Kasım 2025 16:39
Benim kızım da hırlıyor nebül ile belirli zamanlarda hava veriyorum soğuk sf koyup .
A
Aycan
4 Kasım 2025 16:39
Ama ciğerde bi durum varsa tabi bilemedim doktora götürmüşsünüzdür ne dedi peki
E
Edanur b.
4 Kasım 2025 16:44
Merhaba götürdük ve sorun yok dedi ama geçmemesi ve bazen şiddetlenmesi korkutuyor. Nebül ile soğuk hava veriyoruz ama daha çok hırlamasına sebep oldu bizde maalesef
A
Aycan
4 Kasım 2025 16:50
Allah Allah ama endişe etmeyin belki oda nemi düşüktir ona baktınız mı kurutıyorsa rahatsız oluyordur yavrum yazık . Benim kızımda mesela yetişkinin boğazı hırlar ıhhıöö öhööö diyimce düzelşr ya bazen onun gibi bazen daha fazla oluyor
E
Edanur b.
4 Kasım 2025 17:19
Doğduğu günden beri oda nemlendiricisi kapanmadı desek yeridir.48-52 aralığında genelde.🤦🏻♀️bazı doktorlar 6. Aya kadar devam eder diyor. Sizin kızınız kaç aylık acaba sürekli devam ediyor mu sizde de
A
Aycan
5 Kasım 2025 06:38
Bizimde var hatta bu sabah yine vardı kızım şı an 3 ay on günlğk
A
Aycan
5 Kasım 2025 06:38
Bizim nem de max 45 nemlendiricimiz yok almayı düşünüyorum kışın çok kuru oluyor geçen kış ben bile tıkanıyordum
S
Seda ..
5 Kasım 2025 07:10
Aynı şeyi 3.5 aylıkken bizdede oldu hırıltı ve bizde ara ara öküsürükte vardı balgamlı ve sesi boğuk çıkıyodu ciğere inmesin diye hemen götürdük ciğere inmemisti çok şükür biz sabah akşam sf ile burnu yıkama yaptık ve buhar makinesi aldık o şekilde balgamı attı kusarak o şekilde geçti bizdede 1 aya yakın sürmüştü ama sizde öksürük vs yoksa bebeklerde kaba hırıltı oluyormuş bi yaşa kadar burun kanalları dar olduğu için doktorumuz demişti.
E
Edanur b.
5 Kasım 2025 09:23
Nemlendiriciye artık biz bile ihtiyaç duyuyoruz maalesef.
E
Edanur b.
5 Kasım 2025 09:24
Benim oğlumun daha çok ev ısındığında hırıltısı başlıyor bi kaç gündür onu farkettim. Isınıyor dediğimde 23 derecenin üzerine çok nadir çıkıyo🤦🏻♀️size de söyleyeyim dedim bilmiyorum belki siz de biliyorsunuzdur 🫶🏻
A
Aycan
5 Kasım 2025 09:51
Bizim evde 25,6 yı görüyor petekler yanınca akşamdan sabaha hırlıyor . Evet Seda hanım kana hırıltı oluyor dediler ama bu bizde olan o şekil değil 🥲🥲 öksürük yok şükür ki
E
Edanur b.
5 Kasım 2025 09:54
25 çok yüksek