Geçmeyen Göz Çapaklanması ve Kızarması
39 görüntüleme
M
Miray T. ..
5 Kasım 2025 14:18
Oğlum 8 aylık ortalama 1 aydır gözü akıyor ve çapaklanıyor. Hem çocuk doktoruna hem de göz doktoruna gittik. Hafif enfeksiyon olduğunu ve biraz tıkanmış olabileceğini söylediler. İki farklı damla kullandık ama kesinlikle azalmıyor ve geçmiyor. Gittiğim doktorlar bir yaşına kadar müdahale edemeyeceklerini söylediler. Fakat gözünün etrafı çok tahriş olmuş durumda ve temizlemek için bile elletmek istemiyor canı yandıgı için bunun alternatif bir çözümü ya da hafifletmenin bir yolu var mıdır?
T
T.
5 Kasım 2025 14:20
Masaj yapabilirsiniz
M
Miray T. ..
5 Kasım 2025 14:22
Teşekkür ederim yapıyorum onu söylediler bir yaşına kadar bu şekilde diye fakat şimdilik bir gerileme olmadı gözünün çevresi de çok tahriş olunca sormak istedim
K
Kübra A.
5 Kasım 2025 14:42
Benim oğlumda doğduğundan beri öyle. Göz yaşı damarları tıkalı dediler. Ara ara geçiyor gibi oluyor ama hala devam ediyor maalesef. Hem göz çevresi kızarıyor, hem çapaklanıyor hem de gözü çok yaşlanıyor. Göz doktoru masajdan başka çaresinin olmadığını söyledi bir yaşa kadar. Çapak içinde bir krem verdi. Ara ara onu kullanıyoruz. Faydası oluyor. Şu an dört aylık ilk aylardaki kadar kötü değil. Geçer inşallah zamanla.
M
Miray T. ..
5 Kasım 2025 15:16
Çok geçmiş olsun size de inşallah sizinde tez zamanda geçer 1 yaşına kadar düzenli masajla kendiliğinden açılıyor genelde dedi ama o zamana kadar idare etmek zor gerçekten