Geçmeyen Burun Tıkanıklığı

77 görüntüleme
M

Melis C. K.

29 Ekim 2025 06:30
Kızım 8 nisan 2025 doğumlu, yaklaşık 7 aylık. Bir anda başlayan bir burun tıkanıklığımız var. 1 haftadır geçmedi. Uyuduğu odanın sıcaklığı 21-22 derece, nem oranı 60-70 arası. Uyku tulumu ile uyur. 5 gün boyunca serum fizyolojik ile temizledim. Bazen manuel bazen elektrikli aspiratörle sümük çektim. Anlık bazen rahatladı bazense burnundan hırıl hırıl ses gelmeye devam etti. Minik minik öksürüyor da. Genzi doluymuş da bişiy atmaya çalışıyormuş gibi öksürdü dün gece. 2 gündür de nebülizatöre soğuk serum fizyolojik koyup buharını veriyorum 2-3 ml kadar. Hasta gibi değil neşesi yerinde, ateşi yok. Ne zamana kadar böyle devam edicek ve nasıl çözülebilir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
A

Arzu.G

29 Ekim 2025 06:41
Mevsim gecisinden oluyor sanırım bizde yaşadık 2 hafta kadar oksurugu şiddetlendi birkaçgun . gun boyu ve gece serum fizyolojikle surekli temizledim burnunu .huzursuzluğu yoksa endiselenmeyin burnu hep açık olsun emiyorsa bol bol emzirin .yatağının bas kısmını hafif yükseltebilirsiniz geniz akintisina oksurugune iyi gelir .bir de sogana karanfil batirip koydum ben odasına birkaçgun o da iyi geldi sanırım zararsız sonuçta deneyin isterseniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir