Geçmeyen Ateş Lütfen Bilgisi Olan Yardımcı Olabilir mi
85 görüntüleme
A
Alya A. ..
14 Ekim 2025 22:08
15 aylık kızım cumartesinden beri atesleniyor genelde cougunluk akşamartiyor keyfi yerinde ateşi yokkenbeslenmesi de iyi ama ateşi olunca baygın şekilde oluyor
Pedifen ve calpol kullanıyorum dönüşümlü CRP si 24 çok büyükbir enfeksiyonuda yok12 saatte bir antibiyotikde kullanıyoruz dünden beri ne zmn duzelcek ateş nasıl düşürcem bilgisi olan varmı
Pedifen ve calpol kullanıyorum dönüşümlü CRP si 24 çok büyükbir enfeksiyonuda yok12 saatte bir antibiyotikde kullanıyoruz dünden beri ne zmn duzelcek ateş nasıl düşürcem bilgisi olan varmı

Ayça K. A.
Hemşire
14 Ekim 2025 22:08
Ateşi kaç ? Nereden ölçüyorsunuz
A
Alya A. ..
14 Ekim 2025 22:14
38.5.38.7 yi gördük alnından ölçüyorum düşük çıkıyorama ensesinden ölçümdeyuksek çıkıyor doktor dün crp 24 ile yatışdedi ama enfeksiyonu çok az o yüzdenyatis olmadı zatendurmuyor serumu çıkarıyordu şuan ilaçlarfayda ediyor ama sonra yine çıkıyor

Ayça K. A.
Hemşire
14 Ekim 2025 22:18
Crp daha fazla yükselmiş olabilir tekrar hekime gitmenizde fayda var bu gece için sadece zıbınla yatıın odanız da 24 derece olsın sabah bir hekim görüşü muhakkak alın buradan bilemediğim için mevcut değerleri yorum yapmam çok yanıltıcı olacaktır
A
Alya A. ..
14 Ekim 2025 22:26
Şuan ateşi yok düştü.zibinlada yatirirsam üşür ve.Bu seferde zatürre olurmu diye düşündüm oda serin zaten yarın sabah goturcem cumartesi başladı boğazdakizarijlij var boğaz enfeksiyonudenildi kendisi iyi ateş çıkmasıbeni korkutuyor havalefalan açısındanallah korusun

Ayça K. A.
Hemşire
14 Ekim 2025 22:28
4 saatte 1 ateş düşürücü verebilirsiniz. İnce giydirin o halde. Ben ateşi olduğunda bezle de yatırıyorum soğuk genel olarak hasta etmiyor bebekleri sıcak daha çok ediyor. Bu gece biraz uykusuz kalacaksınız ateş ölçmek için :( zor biliyorum sabah bir doktor muayene etsin muhakkak
A
Alya A. ..
14 Ekim 2025 22:41
Teşekkür ederim bilginiz için uykusuz kalıyorumzaten o sorun değil yeterki iyi olsun tek şikayetim zatenates yemesi keyfi yerinde çok şükürins oda geçeryarin sabah goturcem tekrardan crp baktırcam

Ayça K. A.
Hemşire
14 Ekim 2025 22:52
Çok geçmiş olsun şifalar dilerim.
M
Müjde C.
14 Ekim 2025 23:45
Bizi crp 15 ile yatırdılar ateşide 37.8 di düşmeyince kortizon verdiler serumla o düşürdü şükür
A
Alya A. ..
14 Ekim 2025 23:55
Kaç gün yatış verdiler peki