Geçmeden Göz Çapağı

53 görüntüleme
B

Büşra K.

6 Ekim 2025 20:25
8,5 aylık oğlum 2-3 hafatda bi sol gözü çapaklanıyor. Bazı sabahlar zor açacak derecede oluyor kaynamış ılımış suyla siliyorum ama bunun kaynağı nedir ne zaman geçer?
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

6 Ekim 2025 20:28
Lacrimal kanal masajı yazıp izleyin ve uygulayon bunun sebebi gözyaşı kanal tıkanıklığı . 12. Ayda hala devam ediyorsa göz doktoruna gitmeniz gerekli dışarıdan müdahale edilmesi gerekecek
B

Büşra K.

6 Ekim 2025 20:35
sık olmasa da yapıyordum daha sık hale getireyim.peki benim grip olmamdan dolayı gözü mikrop kapar mı
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

6 Ekim 2025 20:43
Grip ile pek alakası olmaz genelde. Göz oluşturmaya bağlı bile olabilir. Sık tekrar eden bir durumdan bahsediyorsunuz griple ilişkilendirilemez.
B

Büşra K.

6 Ekim 2025 20:51
anladım teşekkür ederim. 2 hafta önce doktorumuz orta kulak iltihabı demişti damla kullandık hem göze hem kulağa o zaman geçti. şimdi iki gündür tekrar yeniledi yine iltihap olmasından korkuyorum damla almalı mıyım :(
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

6 Ekim 2025 21:40
Bu durum bir iltihaptan mı kaynaklı bilemediğimin damla alın diyemiyorum dilerseniz bir dr muayenesine götürün yavrunuzu iltihap varsa antibiyotikli bir damla ya da pomad yazabilir

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir