Geceleri Tok Durma Süresi
282 görüntüleme
G
Gizemm
31 Ağustos 2025 05:00
Bebeğim 6 ayına giriyor tadımlara başladım ama sürekli süt birşeyler yemek istiyor 2 saatde bir uyanıyor geceleri beslenip uyuyor anne sütünün yanında ne verebilirim daha uzun süre tok kalması için
E
Elif U. Y.
31 Ağustos 2025 06:10
Bebeğiniz açlıktan değil alışkanlıktan uyanıyor
G
Gizemm
31 Ağustos 2025 06:11
Vermeyince sürekli ağlıyor ama
H
Hülya A. ..
31 Ağustos 2025 06:29
Emme süresi nasıl burdan anlayabilirsiniz aç olup olmadığını ya da devam sütü deneyin yatmadan önce eğer acliksa uyanma sebebi doyunca uyur zaten uyanmaz. Aliskanliksa zaten yine uyanır böylece başka bir çözüm ararsınız uyanmalarina.

Esma U.
31 Ağustos 2025 08:31
Alışkanlıktan dolayı sizi istiyor emmek istiyor olabilir. Temas istiyor da olabilir emzik tutuyorsa onu deneyin kucağınıza alıp. Tabi acıkmadığına eminseniz. Sütünüz varsa mama falan vermeyin hiç.
S
Suzan K. G. ..
3 Eylül 2025 00:19
Benim bebeğimde 7 aylık doğduğundan beri iki saatte bir yer. Asla değişmedi huy edindi artık malesef. Yatmadan önce muhallebiler yapıyorum tok olsun kalkmasın diye ama banamisin demiyor sipam. Napalim katlanicaz:)
M
Melis Y.
8 Eylül 2025 01:55
Bende 6 aylık olana kadar mama ve anne sutu birlikte gittim. Doktor kilosu artık iyi mamayi bırakabilirsiniz dedi. Psikolojik olarak gündüz zaten azalmıştim gece bırakamadım ya doymazsa diye. 9 buçuk aylık olana kadar gece uyumadan 90 ml mama verdim heo ama versem de vermesem de gece 2 3 fldefa uyanıp emip geri uyuyor. Mamayi bıraktım artık 11 aylık oldu. Hala gece 2 3 defa uyanıyor ve ben meme de uyutmaya alistirdigim için 5 dk emiyor geri dalıyor. Ama mutlaka uyanıyor. Sabaha kadar daha hiç uyuduğunu görmedim. Açlıktan değil kısaca alışkanlık ve uyku konforu. Şuan mesela uyandı gecenin 5i. Muhtemelen diş sancisindan uyandı. Yazın sıcaklardan uyandı. Donememekten uyanıyor. Bir çok sebepten uyanabikiyorlar. Ben yarım saat ya da bir saat önce uyutmadan muhallebi yediriyorum sonra emzirip yatiriyorum. O tok tutar içiniz rahat olsun