Geceleri Sürekli Uyanıyor
213 görüntüleme
N.
3 Eylül 2025 20:53
Kızım 5 ay 10 günlük geceleri abartısız olarak 5-7 kere uyanıp emmek istiyor gündüz uyku rutinlerine dikkat ediyorum. Zaten en fazla 45 dakika uyuyor 18.00den sonra uyutmamaya özen gösteriyorum ki gece uykusu daha kaliteli olsun diye. Uyku hijyenlerin hepsini uyguluyorum. Ve uykuyla alakalı 3 farklı kitap okudum ama maalesef gecelerimiz çok uyanık ve zor geçiyor, dolayısıyla bende çok uykusuz kalıyorum. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Uyandığında sırtını okşayıp tekrar uyutmaya çalışıyorum olmuyor bilinenin dışında tavsiyesi olan varsa lütfen bana fikir verirse çok mutlu olurum sevgili anneler 🩷
S
Selin
3 Eylül 2025 21:24
Bizde de durum aynı uyanıp memeye yattığı anda gözünü geri kapatıyor. Meme yoksa uyumuyor 5 ay 8 günlüğüz 3 aydan 4.5 aya kadar güzeldi 5-6 saat kesintisiz uyurdu şimdi sanki ilk günlere geri döndük. Allah kolaylık versin bebişlere bol uyku 🙏
M
Mine K. T. ..
3 Eylül 2025 22:59
Bizde aynı sorunu yaşıyoruz atak dönemindeyiz umarım geçicidir.
H
Hüsna N. E.
4 Eylül 2025 02:02
5 ay 10 günlüğüz bir haftadır saat başı uyanıyor bazen iki üç saat uyumuyor diş desem görünürde yok başka bir şeyi mi var normal mi anlayamadım
N
Nazan S.
4 Eylül 2025 05:03
Benimki 10 aylık hala sık uyanıyor maalesef alışkanlık oldu.
Ş
Şeyma
4 Eylül 2025 05:28
Benim ki de 7. Aya girdi 4. Ay atağından beri geceleri milyon kere uyanıyor memesiz kendini yırtıyor sürekli emiyor geceleri e bu sefer sabaha süt kalmıyor hiç. Hem hiç dinlenemiyorum hem sütüm yetmemeye başladı. Gündüz pişpişlayarak uyumayı öğretmeye başladım ama geceye bi şey yapamıyorum
G
Gamze A.
4 Eylül 2025 18:11
Benim kızım da 5 ay 11 günlük gece uykusuna 8’de geçiyor.3 saat kesintisiz uyursa sonrası saat başı uyanıyor.Dönmeyi de öğrendiği için her uyandığında dönüyor yüzüstü uyumak istiyor.Çok zorluyor geceleri.