Geceleri Çok Sık Uyanma

94 görüntüleme
A

Aleyna K.

30 Ekim 2025 06:41
Bebeğim 7 bucuk aylık 5 aydan beri geceleri çok sık uyanır diş ağrısı diye düşünüyorum herşeyi yapıyorum her yöntemi denedim en son artık dolven falan verdim ama yine yok çok sık uyanır ağlıyor kucağıma alıyorum hemen susuyor bazen sıçrayak kalkıyor ağlıyo dönüyo kalkıyo ağlıyo sanırım diş ağrısı değil çünkü uyanınca geçiyo gün içinde birşey yok başka ne olabilir bu durumu yaşayan varmı gözden kaçırdığım birşey varmı ?
R

Rabia Ç.

30 Ekim 2025 07:07
Aynı durumdayım 7 buçuk aylık ve 4 aya kadar gece uyanma sayısı belliydi şimdi yarım saat bazen 10-15 dk arayla tekrar tekrar ağlıyarak kalkıyor memeye gelince sakinleşiyor bazen emmeden uyuyakalıyor. Sebebini ben de bulamadım diş gaz oda ısısı vs her gece bir sebebi olabilir mi aşırı yorgunum
A

Aleyna K.

30 Ekim 2025 07:09
Çok iyi anlıyorum emziği bıraktı kızım memede uyuypr ama bazen dediğiniz gibi kucağımda hemen sakinleşiyor gündüzleri sıkıntı yok artık yattığı yatak mı küçük geliyor diye düşünmeye başladım çünkü uyurken çok hareket ediyo yüz üstü bile dönüyo ya da kendi kendine uyandurup geri uyuyamıyor mu herşeyi düşünüyorum artık

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir