Gece Yatağında Yatmıyor

91 görüntüleme
B

Bilge N. B.

25 Haziran 2025 08:00
Oğlum 10 aylık ben çalışıyorum gündüz uykularında hiçbir problem yok kendi yatağında uyuyor fakat gece uykusunda biz odaya girene kadar sorun olmuyor odaya girdikten sonra uyanıyor ve bir daha yatağında yatmıyor uyutup yatırdığım zaman geri kalkıyor bizim ortamızda uyuyor sabaha kadar bazen babasınıda istemiyor buna nasıl çözüm bulabilirim çok yoruyor bu durum beni
E

Esma K. B. ..

25 Haziran 2025 08:15
Bizim durum da aynı, 21 aylık. Emzirmeye devam ediyor musunuz? Ben emzirdiğim için uyandığını ve yanıma gelmek istediğini düşünüyorum. Ama 14 yaşında kızım var, o da 3-4 yaşına kadar böyleydi. Zamanla düzeldi. Sanırım biraz daha büyümesi lazım.
B

Bilge N. B.

25 Haziran 2025 08:21
Evet emziriyorum ama aynı zamanda mamada alıyor yalnızca akşam ve sabah emiyor ama uykudan uyanıp emme alışkanlığı yok 1 2 haftadır böyle ayrılık kaygısı olabilir mi diye düşündüm ama yalnızca gece yapıyor
Y

Yaprak Ö.

26 Haziran 2025 14:27
8. Aydan itibaren ayrılık kaygısı dönemi başlıyor ve 2 yaşa kadar ortalama devam ediyor bu süreç. Çalıştığınız için bebeğiniz sizi sadece sabah ve akşam görebiliyor. Bu yüzden bu davranışı çok normal ve büyük ihtimalle bütün gün yanında olmadığınız için özlüyor. Çalışmadığım halde 1-2 ay önce bir dönem bende kızımda aynısını yaşadım. Şuan 11 aylık ve genelde erkek bebekler anneye daha düşkün oluyorlar.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir