Gece Uykusunu Bölen Üşümesi mi?
96 görüntüleme
N
Neval U.
3 Ekim 2025 08:49
Merhaba oğlum şuan 5 ay 5 günlük gündüz 3 uyku yapıyoruz akşam rutini 19.00 da duş alıp 1.0 togla uykuya geçiyoruz fakat gece sürekli saat başı uyandığı için emziriyorum sonra tekrar yatağa sonra tekrar sakinleşmesi için emziriyorum bu döngü sabaha kadar devam ediyor bezinin taşıyor olması beslenmemidir bazen 3 dk bile sürmüyor emzirmem bu kadar çiş olması normal mi?
S
Sevda
3 Ekim 2025 09:03
Bezin dolması dinlediğim tüm doktorların sık sık çişli bez değiştiriyorsanız iyi beslendiği anlamındadır diyor zaten sürekli saat başı emziriyormuşsunuz bezinde dolması çok normal eğer üşüyor diye aklınız takılıyorsa oda derecesine göre giydire bilirsiniz bunun için videolar olması lazımdı 🥰
N
Neval U.
3 Ekim 2025 09:13
Onların hepsini hatmetrim artık hepsini yapıyorum ama hala neden olduğunu bulamadım
E
Emine
3 Ekim 2025 09:17
Emzirmeden benim bebeğimde 6 aylık gece bazen saat başı kalkıp emiyor bir numara büyük bez takıyorum geceye artık sürekli taşıyor çünkü oda 22 derece 1 tog tulum içine atlet tulum üşümüyor gayet iyi vücut sıcaklığıda kesinlikle emzirmeden bence
H
Hülya G. ..
3 Ekim 2025 10:01
5-6 aylık bebeğin saat başı uyanip emmek istemesi aslında çok normal değil en azından 3-4 saat uyuyabilmesi gerekiyor aralıksız olarak. Bence diş sancısı var mı onu bir değerlendirin.