Gece Uykusunda Pış Pış Sesi ile Uyuma

140 görüntüleme
S

Sena G.

2 Ekim 2025 17:32
Geceleri uykusuna yatarken pış pış sesi açıyorum ve hep açık kalıyor. Acaba bir sorun olusturur mu?
İlk başta beyaz gürültü ile başlamıstım ama şuan müzikli pış pış sesi açık gece boyu
4 aylıgız
E

Emine

2 Ekim 2025 18:13
Bizde de her uykuda ve gece boyu beyaz gürültü kapatınca uyanıyor 6 aylığız
S

Sena G.

2 Ekim 2025 18:18
Annem kapat öyle şey olur mu kendin pışpışa diyor 😅
Ş

Şermin Ş. G.

2 Ekim 2025 18:26
Ben de 1 yaşa kadar beyaz gürültü ile uyuttum, uyuduktan sonra kapattım. Bir zararını görmedim
E

Emine

2 Ekim 2025 18:29
Ben kapatınca uyanıyor uykusu hafifliyor kapatamıyorum korkudan😀
Çağla K.

Çağla K.

2 Ekim 2025 18:34
Bizim de uzun bir süre öyle devam etti. Telefon yakınında olmadıgı sürece bir sorun olacagını sanmıyorum. Ama ilerleyen dönemlerde yavas yavas azaltmanızı öneririm. benim bebeğimde dıs seslere karsı hassasiyet gelişmişti o sesi açmadıgım zaman dısardan gelen en ufak sesten irkiliyordu. simdi yeni yeni düzelmeye basladı artık cok huzursuz olmadıkca açmıyorum
S

Sena G.

2 Ekim 2025 18:38
Evet çıt sesine uyanıyor ondan açık tutuyorum.
Ozaman kademeli olarak yavaştan azaltıyım
Teşekkür ediyorum
Fatma U.

Fatma U.

Uyku Danışmanı - Uzman Psikolog

3 Ekim 2025 06:46
Merhabalar 🌼 sesi gece boyunca sürekli açık tutmanız, bebeğinizin beyninin sessizlikte uyuma becerisini öğrenmesine engel olabilir ve bu sese karşı bir bağımlılık geliştirmesine neden olabilir. Pış pış sesini veya beyaz gürültüyü uykuya dalma aşamasında kullanmaya devam edin, ancak bebeğiniz derin uykuya daldıktan yaklaşık 20-30 dakika sonra sesin şiddetini yavaşça azaltarak tamamen kapatın. Bu, bebeğinizin gece uykusunun ilerleyen döngülerinde sessiz bir ortamda kendi kendine uyumayı öğrenmesini sağlar. Gündüz uykularında da bu sesi kullanırken, bir uykuyu tamamen sessizlikte denemeye başlayarak uyku bağımlılığını kademeli olarak azaltabilirsiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir