Gece Uykusu 😴 Yardıııımmm ‼️

186 görüntüleme
G

Gözde K.

7 Kasım 2025 08:03
Merhabalar 🌸
Bebeğim 4 ay 11 günlük, gece uykusuna 20-20:30 gibi yatırıyorum. İlk uyanması bazen 23 civarı bazen 24 gibi oluyo besliyorum gazını çıkarıyorum geri uykuya geçiyo. Sonra 1 gibi geri uyanıyo sallıyorum geri uyuyo. 03 gibi uyanıyo bu defa besliyorum. Ondan sonraki uyku hep parçalı oluyo. Bazen 15 dk bir uyanıyo bazen 40 dk ve bu sabah 5-6ya kadar böyle devam ediyo sürekli ayağımda sallıyorum artık çok yoruldum bu tarz şeyler yaşayan var mı? Ya da bu normal miii sizceee
H

Hatice B. K. ..

7 Kasım 2025 08:12
Bebeğim 5 aylık 3.5 aylıkken başladı bölünmeler şimdi daha da kötü ilk uyuyuşunda hep çok güzel uyurdu şimdi uyuduğundan itibaren 2 saatte 4 kere falan kalkıyor gece de en az 4-5 kere kalkıyor ve hemen uyumuyor emzirmezsem de çok ağlıyor yani normal mi bilmiyorum ama tek başınıza değilsiniz üzülmeyin
G

Gözde K.

7 Kasım 2025 08:40
Off Allahım yardım etsin hepimize ya🙏🏻 destekli uykudan kaynaklı olabilir mi acaba bu durum siz nasıl uyutuyorsunuz bebeğinizi?
H

Hümeyra T.

7 Kasım 2025 08:44
3ay 23 gün bugün yine aynı şeyi yaşadım ağlayacağım şu an uykusuzluktan
R

Rabia D. ..

7 Kasım 2025 09:28
Baştan beri mi böyleydi yoksa yeni mi başladı
H

Hümeyra T.

7 Kasım 2025 09:35
Başından beri böyle değil çok nadir olurdu 3.ayda ama 4.ayda çok sık özellikle gece 4ten sonra. Gündüz de uyuyan bir bebek değil kısa kısa uykuları aşırı duyarlı her şeye hemen kalkıyor uyusun diye sallıyorum sürekli
G

Gözde K.

7 Kasım 2025 09:39
Benim bebeğimde baştan beri böyle değil.. 3. Ayın ortasında hastalandı ondan beri böyle. İlk zamanlar hastalıktan dedim ama sonra bu süreç çok uzadı
J

Jeta K.

7 Kasım 2025 14:36
Bizim de hep oyleydi 🥲 sabah 4de basliyor bazen 5:30da artik bi daha uyumak istemiyor bazen 6a kadar uyuyo nadiren 7e kadar.4-6 arasi melatonin azaliyomus o yuzden (5.5 aylik suan)
Ş

Şeyma U.

7 Kasım 2025 22:29
2 aylık, aynı durumdayız

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir