Gece Uykusu ve Uyku Düzeni

149 görüntüleme
B

Beyza ..

6 Ekim 2025 11:46
Bebeğim 33+5 haftalık doğdu. Kronolojik 3 aylık, düzeltilmiş 1. Buçuk aylık. Gelişimi genel olarak 2-3 ay ile uyumlu. Gece uykuşarı hala uzamadı 2-3 saate bir uyanıyor. Çok nadir tek seferde 4 buçuk saate kadar uyudu. Gündüz uykuları da tam düzenli değil. Bazen sürekli uyuöak istiyor. Bunın için neler yapabilirim
S

Saziye G.

6 Ekim 2025 12:39
Çok erken bebeğiniz küçük bu aylarda düzene girmez 4 aydan sonra belki
B

Beyzanur K. ..

6 Ekim 2025 12:52
Benim bebeğimde 26+2 de doğdu düzeltilmiş 4 aylık kronolojik olarak 7 aylık hastaneden çıktığımız günden itibaren uyku düzenimiz zolmadı geceleri hala 3 -4 sefer uyandığı oluyor çoğu emmek için gündüz bebeğimin uyku belirtilerini takip ediyorum ona göre hemen uykuya geçiyoruz.En fazla 3 uyku bazen 1 saat bazen yarım saat uyuyor. Akşam saat 18.00 den itibaren uyku rutini başlıyor eve geldiğimiz günden itibaren buna çok dikkat ettim.her prematüre bebek aynı mı bilemem. Gaz sancıları azalmaya başladıkça uykuları daha düzene giriyor benim gözlemlediğim.Ha bir de plates topunun çok faydasını gördüm üzerindeki sallanma ile uykuya hemen geçiyor. Aslında her bebek kendine özel nasıl ne şekilde uyumak istediğini bile kendisi belirliyor.
B

Beyzanur K. ..

6 Ekim 2025 12:57
3. Aydan sonra daha çok rahatlarsınız .başlarda çok zor geçiyor ama sonra düzeliyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir