Gece Uykusu

129 görüntüleme
B

Beyza ..

3 Kasım 2025 02:28
Selam aleyküm 7 aylik bir kızım var ve kime sorduysam işte gece uyuyor falan filan dediler ama benim kızım neredeyse15 20 dkda bir uyanıyor doğduğndan beri uykusu iyi değil uykusu için hersey yaptim ama tık yok ne yapabilirim çok yoruldum artk
E

Ebru

3 Kasım 2025 02:45
Emıyor mu
E

Ebru

3 Kasım 2025 02:46
Benım bebegım de yarım saate bır uyanıyor ve emiyor.
E

Ebru

3 Kasım 2025 02:46
Emen bebekler gece cok uyanıyor sanırım
A

Ayşe G.

3 Kasım 2025 04:03
Aleykümselam benim kızımda aynı 11,5 aylık olduk, gece gece beslenmeyi kesince rahatladığını söyleyenler var ama emmek istiyor bende henüz bıraktırmayı düşünmüyorum sabır ve kolaylık diliyorum
B

Beyza ..

3 Kasım 2025 05:07
Benim kızım emmiyor mama alıyor ama normalde yani 2 saatte bir falan olur ama kızım gece çok kalkıyor dis falan da çıkarmıyor yani her şeyinide yapıyorum anlayamadim hastaneye mi gitmeliyim
H

Hülya A. ..

3 Kasım 2025 05:30
Bebeğim şu an 6 buçuk aylık 8 de uykuya geçiyor 12 ye kadar 3 kez uyanıyor sonra sabah 6 bucuga kadar uyuyor. Muhtemelen bir durum var ve bu yüzden uyumuyor. Bu aydaki bebekler kesintisiz 6 7 saat uyuyabilir diye biliyorum . Ortam sıcaklığı yatağının rahatlığı karanlık bunları gözden geçirin isterseniz .
H

Hülya A. ..

3 Kasım 2025 05:31
Her uyandığında mama veriyor musunuz? Gece beslenmesini nasıl duzenliyorsunuz?
B

Beyza ..

3 Kasım 2025 12:49
Mama 3 kere veriyorum her uyandığında vermiyorum versemde içmiyor zaten ortam sıcaklığı yatak rahatlığı karanlık ortam doktor kontrolü dis kulak herseyin komtrolunden geçtik

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir