Gece Uykusu

140 görüntüleme
E

Elif K.

26 Ekim 2025 19:27
Kızım 3 aylık gece uyurken ayaklarını havaya kaldırıp indiriyor , pat pat vuruyor gaz olduğunu sanmıyorum böyle bir durum yaşayan var mı ??
K

Kübra

26 Ekim 2025 19:30
Aynısını yaşıyorum gaz değil sabaha kadar sürüyor bizim. 3.5 aylık bu şekilde ne kendisi uyuyor ne de ben anlamış değilim
E

Elif K.

26 Ekim 2025 19:33
Evet bende uyumuyorum bu durumu bitene kadar artık ayağıma alıp sallıyorum son çare yoksa durmuyor değişik bir durum çözebilmiş değilim , uyanmak mı istiyor uyanamıyor .
K

Kübra

26 Ekim 2025 19:41
Ben de öyle. Hatta şu an onu yapıyorum 2 saattir uyuyor bırakıyorum debelenmeye başlıyor alıyorum tekrar salla tekrar bırak kısır döngü. Atak mı nedir bişey anlamış değilim
İ

İleyy

26 Ekim 2025 19:55
Aa bizde de bu durum var ama sürekli yapmıyor gece 3-4 kere faln bence bu hareketi yapmayı öğrendikleri için bunu yapıyorlar gaz olsa ağlarlae diye düşünüyorum gayet keyifli uyuyor oluyor
Ö

Özden G.

26 Ekim 2025 20:01
Sanırım dönmeye çalışıyorlar artık ondan kaynaklanıyor bu evreler
Emel C.

Emel C.

26 Ekim 2025 20:20
Merhaba benim bebegimde yapiyordu donmeyi ogrenmeye calisiyor bence benim bebegim bunu yaklasik 1 ay yapti ve sonra donmeye baslayinca birakti ama sirtustu yattiginda arada yapiyordu bence gayet normal bi durum endişe etmeyin derim
Ş

Şeymanur A. ..

26 Ekim 2025 20:44
Benim bebeğim de aynı şekilde yapıyordu ben çarşafın altına yumuşak bir battaniye koymuştum geçici bir durum merak etmeyin
C

Canan P.

28 Ekim 2025 15:48
Merhaba,
Benim oğlumda da aynı durum var yaklaşık 3 haftadır. Şu an 14 haftalık bir kaç haftadır bu durumdayız tümm gece boyu ayaklarını kaldırıp indiriyor, bisiklet hareketi yapıyor vs..yanında uyumak mümkün değil aralıksız 45 dk bile uyumuyorum çoğu gece. Sürekli debelenme halinde. Ben de ayaklarını kaldırmayı öğrendiğive karın kaslarını keşfettiğini düşündüm geçmesini bekliyorum ancak geçmedi hala. Dönme pratiği olduğunu düşünüyorum. Ancak geçene kadar zaten 4. Ay uyku gerilemesi ve kundak bırakma zamanı geleceği için nasıl olacak diye çok endişeliyim. Aynı şeyi yaşayıp bir çözüm bulan önerisi olan varsa çok mutlu olacağım..🥲🙂

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir